Hadivo
Strooivoer 20KG voor Tuinvogels
€25,00 €18,95
Esschert Design
Pindakaas voor tuinvogels 340gr - 12 stuks
€21,95 €19,95
Vogelbescherming Nederland
Strooivoer 12,5 kg
€22,95
Ruvo
Pinda's 25KG Tuinvogelvoer
€66,95 €58,95
Vogelbescherming Nederland
Premium No Mess schilvrij strooivoer 12,5 kg
€34,95 €32,95
Vogelbescherming Nederland
Premium No Mess schilvrij strooivoer 4 liter - 2.5kg
€11,95 €10,95
Vogelbescherming Nederland
Vetbollen met insecten 30x95g zonder net in emmer
€11,45 €9,95
Vogelbescherming Nederland
Premium voedertafelmix 4 liter - 2.7kg
€9,95 €7,95

Vogelvoer

Vogelvoer komt in verschillende soorten, maten en smaken voor. Beschikbaar in netjes of gewoon los! Vogels hebben verschillende soorten eten nodig in verschillende tijden van het jaar en Tuindirect is op elk seizoen voorbereid. 

Mezenbollen

(Bijna) iedereen heeft er wel eens van gehoord. Mezenbollen, in de volksmond ook wel vetbollen genoemd, zijn bolletjes van voornamelijk dierlijke, natuurlijke vetten waarin zaden verwerkt zijn. De bollen zitten boordevol energie en vallen voornamelijk in de smaak bij de kleinere zangvogels als koolmeesjes, roodborstjes, huismussen en spreeuwen. 

We hebben zowel mezenbollen in net en zonder net. We raden aan om mezenbollen zonder net te serveren. Het kan namelijk gevaarlijk zijn, aangezien - voornamelijk mezen - verstrikt kunnen raken in het netje. 

Je kunt mezenbollen op 2 manieren ophangen:

  1. Ophangen aan een koord. Doe dit op +/- 1,5 meter, zodat er geen katten en andere huisdieren bij kunnen komen.
  2. Je kunt er ook voor kiezen om de bollen in een speciale mezenbol voersysteem te stoppen. 

Tuindirect heeft de welbekende Hadivo mezenbollen. Dit zijn dé beste bollen van Nederland! De bollen zijn uitgebreid getest door onafhankelijk natuurtijdschrift Roots, waar ze als beste uit de test zijn gekomen! Nergens goedkoper verkrijgbaar dan bij Tuindirect.

Vogelpindakaas

Deze calorierijke traktatie valt bij veel vogels erg in de smaak. Voor een goede aanvulling als voedselbron; voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen. Zonder toegevoegde zouten, zodat - in tegenstelling tot normale pindakaas - het geschikt is voor consumptie voor tuinvogels. Geeft vogels als o.a. mezen een flinke energie boost. 

Tuindirect verkoopt vogelpindakaas in verschillende varianten en hoeveelheden. Zo hebben we vogelpindakaas met meelwormen. Naast energie beschikt dit product ook over eiwitten, erg goed voor jonge vogeltjes. Kan het jaarrond door geserveerd worden.