Klantenservice

Klantenservice & FAQ

Algemene vragen

Wanneer je een vraag hebt over een bepaald product of graag een advies wilt van onze klantenservice, dan kunt u gebruik maken van het menu rechts op deze pagina. Wij zijn je graag van dienst dus schroom niet jouw vragen aan ons te stellen. Wij proberen alle vragen nog dezelfde dag af te handelen en naar je terug te koppelen.

Voor een offerte op maat kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bellen vanuit Nederland (0) 857 - 920171
Bellen vanuit België +31(0) 857 - 920171
Mailen naar [email protected]

 

Klachten

Wij doen altijd onze uiterste best om onze klanten tevreden te stellen met ons product en onze service. Toch kan het gebeuren dat je als klant niet tevreden bent. Wanneer je een klacht hebt, dan kun je altijd contact opnemen met tuindirect.com middels ons telefoonnummer of e-mailadres. 

Jouw klacht zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. In alle gevallen ontvang je binnen 48 uur van ons een reactie. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat wij jouw klacht niet tot jouw tevredenheid kunnen afhandelen, dan heb je altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met Stichting Webshop Keurmerk, waarbij tuindirect.com is aangesloten, ter bemiddeling. Als ook de bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk niet de klacht oplost, kun je jouw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie SGC.

 

Retourneren / Herroepingsrecht

Alle producten die wij verzenden worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk worden afgegeven aan de koerier die jouw pakket gaat uitleveren. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel, maar dat geldt ook zeker voor het geval dat je jouw product retour wenst te sturen of niet tevreden bent. In het geval van retourneren hanteren wij de volgende procedure:

Alle bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden. Indien mogelijk in de originele verpakking. Het product mag niet beschadigd zijn en dient in zo oorspronkelijk mogelijke staat te verkeren. De aanschafwaarde (incl. verzendkosten) zullen binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van de retourzending aan jou worden terugbetaald. De kosten voor het retourzenden zijn wel voor rekening van de klant. 

Wil je een product retourneren, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres. Voor meer informatie over verzending en/of retourneren (incl. retourformulier) verwijzen we je graag naar deze pagina

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW. 
Alle genoemde prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. 

1 Checkout
1.1 Met welke vervoerder bezorgen jullie?

Keuze van vervoerder voor pakketten?

Onze pakketten versturen wij met Post NL, ook grote en zware zakken tot maximaal 25kg zal de Post NL bezorger bij u leveren. Dit kan soms wel tot 8 verschillende pakketten zijn, zoals 8 zakken graszaad van 15kg.

Keuze van vervoerder voor pallets?

Wij versturen ook palletzendingen. Dit zijn zendingen vaak van 200kg of meer. Een volle pallet meststof is vaak 1000kg. Deze pallets versturen wij met Transmission/Sluyter, zij hebben een groot netwerk en kunnen snel leveren. Let wel op dat dit vrachtwagens zijn en er een langere levertijd kan zijn. Voor meer informatie willen wij u verwijzen naar onze bezorgoptie pagina: klik op deze link

1.2 Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

De onderstaande verzendkosten zijn éénmalig, wel werken wij op basis van gewichten. Dit omdat verzenden van grote en zware pakketten simpelweg extra geld kost. 

Voorbeeld: Als u 5 zakken van 25kg mest besteld, dan moeten wij dit verzenden in 5 dozen. Wij betalen per doos een bedrag aan de vervoerder. Ook niet te vergeten dat elke lege doos ons ook geld kost. Wij moeten in totaal betalen voor:

  • 5 dozen
  • 5 keer de tape/plakband voor de dozen
  • 5 keer de verzendkosten

U betaald eenmalig hier een bedrag voor.

Nederland:

€  4,95    Nederland tot 20kg (Standaard verzending)

€  8,95    Nederland 20kg tot 40kg (Standaard verzending)

€  12,95   Nederland 40kg tot 60kg (Standaard verzending)

€  16,95   Nederland 60kg tot 80kg (Standaard verzending)

€  20,95   Nederland 80kg tot 100kg (Standaard verzending)

€  24,95   Nederland 100kg tot 120kg (Standaard verzending)

€  28,95   Nederland 120kg tot 140kg (Standaard verzending)

€  32,95   Nederland 140kg tot 160kg (Standaard verzending)

€  36,95   Nederland 160kg of meer (Standaard verzending)

 

België / Duitsland / Luxemburg 

€  6,95    België tot 20kg (Standaard verzending)

€  12,95    België 20kg tot 40kg (Standaard verzending)

€  18,95  België 40kg tot 60kg (Standaard verzending)

€  24,95  België 60kg tot 80kg (Standaard verzending)

€  30,95  België 80kg tot 100kg (Standaard verzending)

€  36,95  België 100kg tot 120kg (Standaard verzending)

€  42,95  België 120kg tot 140kg (Standaard verzending)

€  48,95  België 140kg tot 160kg (Standaard verzending)

€  54,95  België 160kg tot 180kg(Standaard verzending)

€  60,95  België 180kg of meer(Standaard verzending)

1.3 Kan ik de zending volgen?

Je kan zeker je bestelling volgen!

Na het plaatsen van de bestelling zullen onze inpakkers voor je aan het werk gaan. Als je bestelling is in gepakt krijg je van ons een email met je eigen track en trace code. Als je hier gelijk op klikt krijg je de melding 'pakket is nog niet ontvangen' dit komt omdat het pakket nog niet is gescand bij de vervoerder.

De pakketten worden rond 17.00 uur bij ons opgehaald en naar het sorteercentrum worden gebracht. Hier worden deze verwerkt en klaargezet voor de bezorgers. Later op de avond zal je een melding krijgen met een juist tijdvak van levering.

1.4 Ik zou graag nog advies willen over mijn bestelde product

Deskundig advies nodig?

Wij willen je graag helpen met het maken van je keuze, je kan ons altijd bellen of een email sturen via:

Veel informatie op onze BLOG

Veel informatie hebben wij al voor je verzameld in onze BLOG. Op deze pagina kun je rustig alles doorlezen.