Geen producten gevonden...

Raamvoederhuisje

Met een raamvoederhuisje kun je de vogels van dichtbij zien genieten van hun maaltijd. Eenvoudige te installeren: je hoef geen gereedschap uit de kast te halen! Plaatst het voederhuisje simpelweg met een zuignap tegen het raam en stop het voer in het doorzichtig vogelhuisje. We raden aan om los strooivoer te gebruiken voor het (bij)voeren.

Je hebt niet persé een huis met een tuin nodig om de vogels te voorzien van voedsel. Door het ontwerp en de meegeleverde zuignappen kunnen voortaan ook appartement bezitters met een balkon kleine tuinvogels als roodborstjes, pimpelmezen en mussen voorzien van een smakelijke maaltijd.

Raamvoederhuisje kopen bij Tuindirect

Vul je kale ramen op met een raamvoederhuis. Verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke, decoratieve designs. Neem bijvoorbeeld onze absolute best seller, het Born In Sweden raamvoederhuisje. Deze milieuvriendelijke voederbol heeft een prijs gewonnen vanwege haar slimme ontwerp.  

Onze raamhuisjes zijn vorstbestendig waardoor je jouw tuinvogels het hele jaar door kan voorzien van voedsel. Daarom bestel je raamvoederhuisjes online bij Tuindirect!