Betaalmethoden

Op Tuindirect.com kunt u uw bestelling afrekenen met de volgende betalingsmethoden:

 

 • iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. 

Maakt u gebruik van internetbankieren bij:

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • Friesland Bank
 • ING
 • Rabobank
 • RegioBank
 • SNS Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot Bankiers
 • Knab

dan kunt u direct met iDEAL betalen. 
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van MultiSafepay, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met iDeal, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van MultiSafepay alwaar u de betaling kunt afronden! MultiSafepay faciliteert de betalingsverwerking voor Tuindirect.com.

 

 • Afterpay - Achteraf Betalen voor Nederland & België

AfterPay voert voor Tuindirect.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

 • Afterpay - Achteraf Betalen voor Nederlandse Bedrijven

Ook voor Nederlandse bedrijven is het nu mogelijk om met Afterpay achteraf (per digitale factuur) te betalen op Tuindirect.com! 

AfterPay voert voor Tuindirect.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 

 • Paypal

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U dient hiervoor wel een Paypal-account te bezitten.Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van MultiSafepay, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met Paypal, u wordt namelijk doorgestuurd naar een aparte webpagina van MultiSafepay alwaar u de betaling kunt afronden. MultiSafepay faciliteert de betalingsverwerking voor Tuindirect.com.
 

 • Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact / Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders gemakkelijk online betalen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid hiervan zijn gegarandeerd. 
Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, Axa bank of VDK spaarbank kunnen middels Bancontact / Mister Cash online veilig en snel betalingen verrichten.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van MultiSafepay, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met Bancontact / Mister Cash, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van MultiSafepay alwaar u de betaling kunt afronden! MultiSafepay faciliteert de betalingsverwerking voor Tuindirect.com.

 • Creditcard

Tuindirect.com accepteert ook betalingen met creditcard, te weten VISA, Mastercard en Maestro. Creditcard betalingen worden geaccepteerd met extra betalingskosten a €1,00. Creditcard betalingen zijn volledig veilig en betrouwbaar en biedt de consument veel bescherming en zekerheid. Creditcard betalingen worden geaccepteerd van zowel onze Nederlandse alsook onze Belgische klanten.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van MultiSafepay, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met iDeal, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van MultiSafepay alwaar u de betaling kunt afronden! MultiSafepay faciliteert de betalingsverwerking voor Tuindirect.coml.
 

 • Vooruitbetalen

U kunt uiteraard ook uw bestelling vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving.
Ons banknummer: 326373985, Rabobank. 
Ten name van: Mulder Retail BV

IBAN: NL34RABO0326373985
BIC: RABONL2U
   

 • Contant betalen bij afhalen

Als u in de gelegenheid bent om uw bestelling zelf af te halen, dan kunt u uw bestelling ook contant betalen.

We vragen u wel om gepast te betalen, daar wij geen winkel met kassafunctie zijn.

Contant betalen bij afhalen kan alleen indien de producten die u wilt bestellen ook bij ons op voorraad zijn.