Betaalmethoden Tuindirect.com

Op tuindirect.com kunt u uw bestelling afrekenen met de volgende betalingsmethoden

 


Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Door gebruik van internetbankieren bij de volgende banken kun je direct met iDEAL betalen.

 

ABN AMRO RegioBank
ASN Bank SNS Bank
Friesland Bank Triodos Bank
ING Van Lanschot Bankiers
Rabobank Knab

 

Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je gewend bent. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij ook gebruik van de diensten van Buckaroo als Payment Service provider. Deze naam zie je dan ook staan bij het betalen met iDeal, je wordt doorgestuurd naar een aparte webpagina van Buckaroo waar de betaling afgerond kan worden. Buckaroo faciliteert de betalingsverwerking voor tuindirect.com.

 

Riverty

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland & België) AfterPay voert voor tuindirect.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij tuindirect.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €200,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van €400,- .Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

 

Met PayPal betaal je snel en veilig online. Hiervoor dien je wel een PayPal account te bezitten. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Buckaroo, als Payment service provider. Deze naam zie je dan ook staan bij het betalen met PayPal, je wordt namelijk doorgestuurd naar een aparte webpagina van Buckaroo waar je de betaling kunt afronden. Buckaroo faciliteert de betalingsverwerking voor tuindirect.com.

 

 


Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders gemakkelijk online betalen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid hiervan zijn gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren via Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, Axa Bank of VDK Spaarbank kunnen middels Bancontact/Mister Cash online veilig en snel betalingen verrichten. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij ook gebruik van de diensten van Buckaroo als Payment Service provider. Deze naam zie je dan ook staan bij het betalen met Bancontact/Mister Cash, je wordt doorgestuurd naar een aparte webpagina van Buckaroo waar de betaling afgerond kan worden. Buckaroo faciliteert de betalingsverwerking voor tuindirect.com.

 

 

tuindirect.com accepteert ook betalingen met creditcard, te weten VISA, Mastercard en Maestro. Creditcard betalingen worden geaccepteerd zonder extra betalingskosten, ook al berekenen de meeste webshops juist wel extra kosten voor creditcard betalingen. Niet bij tuindirect.com, bij ons is het gewoon gratis! Creditcard betalingen zijn volledig veilig en betrouwbaar en biedt de consument veel bescherming en zekerheid. Creditcard betalingen worden geaccepteerd van zowel onze Nederlandse alsook onze Belgische klanten.

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Buckaroo, als Payment service provider. Deze naam zie je dan ook staan bij het betalen met creditcard, je wordt doorgestuurd naar een aparte webpagina van Buckaroo waar je de betaling kunt afronden! Buckaroo faciliteert de betalingsverwerking voor tuindirect.com.

 

Vooruitbetalen

Je kunt uiteraard ook je bestelling vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving. 

Ons banknummer 326373985, Rabobank
Ten name van Mulder Retail BV
IBAN NL34RABO0326373985
BIC RABONL2U

 

Contant betalen bij afhalen

Als je in de gelegenheid bent om de betaling zelf af te halen, dan kun je jouw bestelling ook contant betalen. We vragen je wel om gepast te betalen, daar wij geen winkel met kassafunctie zijn. Contant betalen bij afhalen kan alleen indien de producten die je wilt bestellen bij ons ook op voorraad zijn.