Geen producten gevonden...

Eekhoorn

Eekhoorns zijn ware acrobaten! Ze springen van hot naar her onder het gebladerte door van de bomen, op takken, over tuinmeubels heen en racen vervolgens nog een rondje door de bloementuin. Het is een prachtig gezicht om te zien. Naast de shows die ze geven, kunnen ze ook dingen doen waar je niet zo blij van wordt, zoals het voer van de vogels opeten bijvoorbeeld. Dit kun je voorkomen door een eekhoornhuisje aan de boom te hangen of op een andere geschikte plek te plaatsen. Er bestaan diverse eekhoornhuisjes in verschillende kleuren en formaten.

Een eekhoornhuisje kun je vullen met eekhoornvoer. Deze mix bestaat veelal uit een combinatie van diverse soorten noten, zaden, granen en pitten. Je kunt ook los voer aanbieden, zoals pinda’s, zonnebloempitten en rozijnen. Eekhoorns eten vaak vochtarm voedsel. Vandaar dat ze minder water binnenkrijgen dan gewenst. Je kunt een bakje met water in de tuin plaatsen om ervoor te zorgen dat eekhoorns voldoende vocht binnenkrijgen.

Voor verschillende eekhoornhuisjes en voor eekhoornvoer ben je bij Tuindirect op het juiste adres! Wij beschikken over een breed assortiment vol met verschillende topmerken.