Geen producten gevonden...

Kerstboomvoeten

Verschillende soorten - universele - kerstboomvoeten voor elke boomsoort. Een kerstboom optuigen is nog nooit zo makkelijk geweest met een van onze kerstboomvoeten. Kies je voor een kerstboomvoet met waterreservoir van designmerk Elho? Of voor een robuuste standaard van Sunware? Tuindirect heeft het!

Duurzaamheid van onze kerstboomstandaards

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Onze kerstboomvoeten kunnen jarenlang mee doordat ze van uitmuntende kwaliteit zijn. Ook de kerstboom zelf zou een langere levensduur hebben. Hoe? Door de geïntegreerde waterreservoirs zullen de kerstbomen voor een lange tijd voorzien zijn van voldoende water. Je hoeft er dus niet elke dag aan te denken om de kerstboom water te geven.  Je kerstboom zal langer gezond en fit blijven. Tevens zullen er minder naalden uitvallen, aangezien het reservoir er voor zorgt dat de boom ten allen tijde over de juiste hoeveelheid water beschikt! Houdt simpelweg het waterindicator in de gaten, waar je gemakkelijk het waterpeil op af kunt lezen.

Gebruiksgemak staat voorop. Veel mensen zijn opgelucht wanneer de kerstboom 'eindelijk' staat. Het installeren en optuigen van de kerstboom kan erg frustrerend zijn. Bespaar de irritatie door het aanschaffen van een van onze kerstboomvoeten die er allen voor zorgen dat je jouw boom binnen no-time stabiel in de voet hebt staan.

Kerstboomstandaards voor binnen en buiten

Onze kerstboomvoeten kunnen zowel binnen als buitenshuis geplaatst worden. Er zijn altijd een aantal zaken waar je op moet letten bij het plaatsen van de stam in de voet. Zorg er allereest voor dat je de kerstboom ver genoeg van de muur neer zet, zodat de takken niet krom komen te staan tegen de muur. Daarnaast is het van belang dat de kerstboomvoet goed contact moet hebben met de ondergrond. Zet het dus niet op een heuvelachtige plek neer, maar zorg er voor dat je de boom op een egale, vlakke ondergrond plaatst.

 

Ons aanbod

Tuindirect beschikt over een breed assortiment aan kerstboomvoeten. De bestverkochte zijn van designmerken Elho en Krinner. Hieronder de voor- en nadelen op een rijtje.

Elho Kerstboomstandaards

Voordelen:

  • Voorzien van een handig waterreservoir
  • Heeft een fixator waardoor de boom stabiel in de voet staat
  • Zet de kerstboom snel en eenvoudig op

Nadelen:

  • Wanneer je de voet per ongeluk laat vallen, kan deze beschadigd raken, aangezien ze van polypropyleen gemaakt zijn.

 

Door jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ben je altijd direct op de hoogte wanneer we onze kerstboomstandaards in de aanbieding hebben!