04/11/2020 - 14:46
De grootste graszonden die je kan begaan!
Tuinieren is een vak. Voordat je bezig gaat met werkzaamheden in de tuin, is het belangrijk om te weten hoe je een bepaalde handeling uitvoert. Wanneer je, zonder achtergrondkennis, de tuin bewerkt, bestaat er een kans dat er kwalen ontstaan. In deze blog vatten we de top 5 grootste graszonden kort samen. Daarnaast zullen we tips geven hoe je deze veelvoorkomende fouten kunt voorkomen.
Lees meer
08/10/2020 - 12:08
Egels in de tuin 's winters, hoe zorg je er voor?
Wanneer het in het najaar kouder wordt en er periodes van nachtvorst zijn, zullen egels op zoek gaan naar een geschikte schuilplaats voor hun winterslaap. Vaak nestelen ze zich in een hoopje takken of bladeren in een struik.
Lees meer
08/10/2020 - 11:48
In 5 stappen zelf mezenbollen maken!
De wintermaanden zijn weer in aantocht. Er zijn weinig soorten vogelvoer welke zo voedzaam zijn als mezenbollen. Ze zitten boordevol energie. Maar, hoe kun je die welbekende vetbollen zelf maken? Het is eigenlijk vrij eenvoudig! In deze blog zullen we jou stapsgewijs uitleggen hoe je een gezonde en voedzame bol kunt maken.
Lees meer
02/10/2020 - 10:00
Nestkasten
Vogelhuisjes of nestkasten zijn ervoor bedoeld om vogels te laten nestelen. Echter worden ze evenzeer gebruikt om te schuilen tegen bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of roofdieren.
Lees meer
01/10/2020 - 16:30
Zo maak je eenvoudig en snel een insectenhotel!
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een van onze vele insectenhotels aan te schaffen. Je kunt de overweging ook nemen om zelf een insectenhotel te maken. In deze blog leggen we uit hoe je dat het beste kunt doen!
Lees meer