16/10/2019 - 13:11
Zorgen voor onze gevleugelde vrienden
De wintertijd komt er weer aan, dit betekent voor de vogels dat het steeds moeilijker word om aan voedsel te komen. Het is dus een zware tijd voor de vogels, ze kunnen daarom wel een steuntje in de rug gebruiken! Maak daarom je tuin winterklaar en zorg voor onze gevleugelde vrienden! 
Lees meer
03/10/2019 - 13:26
Verticuteren
Verticuteren is het verwijderen van de viltlaag (afgestorven grasdeeltjes en mos). Wanneer deze viltlaag niet verwijderd word, hoopt het zich steeds verder op. Het gevolg van deze ophoping is dat de bodem slechter en slechter zuurstof opneemt. Na enige tijd zal deze viltlaag er voor zorgen dat het gras compleet afsterft.

Lees meer
03/10/2019 - 13:26
Grassen en rassen
Ben jij geïnteresseerd in gras, of ben jij van plan om jouw gazon in te zaaien, maar ben je helemaal in de war over wat voor gras je moet nemen? Wij hebben alles voor jou op een rijtje gezet om dit alles hopelijk wat makkelijker te maken.
Lees meer
03/10/2019 - 13:26
Graszaad zaaien, maar hoe?
Graszaad zaaien is in principe niet moeilijk, maar om het perfecte resultaat te krijgen moet er wel wat gebeuren. Niet alleen krijg jij de tevredenheid van een goed stukje werk, maar zelf gras zaaien is milieuvriendelijker en goedkoper dan bijvoorbeeld het aanleggen van graszoden. Wij gaan jou precies uitleggen wat er gedaan moet worden om het perfecte grasmat te krijgen!
Lees meer
19/09/2019 - 16:00
Handig: een regenton!
Vandaag de dag krijgen we steeds vaker te maken met extreem weer. Er valt veel regen in hevige en korte buien waardoor wateroverlast kan ontstaan. Een goed geplaatste regenton zou heel wat van de regen kunnen opvangen. Droogte komt inmiddels ook vaker voor en dan is het water wat opgevangen is in de regenton een slimme zet geweest!
Lees meer