Blog

22/06/2021 - 11:41
Een zoutwater zwembad of toch een chloorwater zwembad?
Het is belangrijk dat er gezwommen wordt in schoon en vooral veilig zwembadwater. Om het zo veilig mogelijk te krijgen moet water gedesinfecteerd worden om de algen en bacteriën te doden, dit gebeurt door middel van het gebruik van chloor of zout. Maar wat is nu precies het verschil en - de belangrijkste vraag - wat is beter? 
Lees meer
10/06/2021 - 10:51
Haal meer uit je balkon of kleine tuin!
Woon jij in een woning met balkon? Of heb je een tuin met beperkte ruimte? En vind je deze maar een beetje saai? Fleur de ruimte die je wel hebt dan op met bloemen en planten. Bloemen en planten geven, de ruimte die je hebt, geur en kleur. Maar geur en kleur is niet het enige voordeel dat er is. Bloemen trekken nuttige insecten, zoals vlinders en bijen, aan. Deze bevorderen op hun beurt weer de biodiversiteit. Afrikaantjes zijn onmisbare bloemen in elk (moes)tuintje. Dit is een natuurlijke bodembeschermer en weert nare beestjes af.
Lees meer
17/05/2021 - 12:49
Waarom is het bekalken van je tuin zo belangrijk?
Kalk voorkomt dat er kale plekken in het gazon ontstaan. Kalk strooien is daarom een belangrijke en onmisbare handeling voor een groene, gezonde tuin.
Lees meer
06/05/2021 - 12:17
Zo maak je zelf de mooiste droogbloem boeketten!
Zelf bloemen drogen vergt best wat geduld. Maar het is absoluut een hele leuke tijdsbesteding, zeker in de tijden van corona! In deze blog lees je alles over droogbloemen.
Lees meer
26/01/2021 - 18:30
Werk aan de winkel
Van 27 tot en met 29 januari zijn we, in verband met de verbouwing van ons magazijn, telefonisch niet bereikbaar en zullen er geen orders uitgeleverd gaan worden.
Lees meer