Werk aan de winkel
26/01/2021 - 18:30

Werk aan de winkel

Aankondiging: Van 27 tot en met 29 januari zijn we, in verband met de verbouwing van ons magazijn, telefonisch niet bereikbaar en zullen er geen orders uitgeleverd gaan worden.

Het gaat goed met onze webshops Tuindirect.com , Graszaaddirect.nl en Gazondirect.fr. Zo goed zelfs, dat we nodig ons magazijn moeten uitbreiden en herinrichten. Er komen op dagelijkse basis zoveel orders binnen dat we binnen onze huidige mogelijkheden maar nauwelijks het werk aankunnen. Naast een ‘normale’ jaarlijkse groei van zo’n 25% is de groei in 2020 onder invloed van alle Corona-beperkingen voor onze webshops nog eens fors hoger uitgevallen. En het einde van de groei lijkt nog lang niet in zicht.

Natuurlijk is dat voor ons een fantastisch gegeven en zijn we blij met het werk, met onze klanten en de nieuwe uitdagingen die groei met zich meebrengen. Het betekent echter ook dat we door moeten blijven investeren in onze shops om die groei ook in goede banen te leiden.

Concreet gaan we het aantal palletplaatsen met 75% uitbreiden en legbordruimte met 50%. Dus veel meer plek voor heel veel mooie tuinartikelen! Daarnaast is er ook geïnvesteerd in een rollenbaan zodat onze inpakhelden nog meer pakketten per dag kunnen verwerken. Tot slot is er ook nog nieuwe software aangeschaft om onze inkoop te automatiseren zodat we meer en accuratere voorraad aan kunnen houden om beter aan de vraag te kunnen voldoen.

Graag dus een paar dagen geduld. U kunt gewoon bestellen in de shops, maar uw order zal vanaf maandag 1 februari verwerkt gaan worden en in de tussentijd zijn we niet, of nauwelijks, bereikbaar per mail of telefoon.