Blog

08/10/2020 - 12:08
Egels in de tuin 's winters, hoe zorg je er voor?
Wanneer het in het najaar kouder wordt en er periodes van nachtvorst zijn, zullen egels op zoek gaan naar een geschikte schuilplaats voor hun winterslaap. Vaak nestelen ze zich in een hoopje takken of bladeren in een struik.
Lees meer
08/10/2020 - 11:48
In 5 stappen zelf mezenbollen maken!
De wintermaanden zijn weer in aantocht. Er zijn weinig soorten vogelvoer welke zo voedzaam zijn als mezenbollen. Ze zitten boordevol energie. Maar, hoe kun je die welbekende vetbollen zelf maken? Het is eigenlijk vrij eenvoudig! In deze blog zullen we jou stapsgewijs uitleggen hoe je een gezonde en voedzame bol kunt maken.
Lees meer
01/10/2020 - 16:30
Zo maak je eenvoudig en snel een insectenhotel!
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een van onze vele insectenhotels aan te schaffen. Je kunt de overweging ook nemen om zelf een insectenhotel te maken. In deze blog leggen we uit hoe je dat het beste kunt doen!
Lees meer
09/07/2020 - 11:53
Bemesten… hoe zit dat nou?
Het zit ‘m in de bodem! Tuinonderhoud begint bij de bodem, want daar groeit van alles op.  In een goede rijke en luchtige bodem groeien planten beter en gezonder. Hoe gezonder de plant, hoe minder je onnodig gebruik moet maken van bestrijdingsmiddelen. Niet alleen is dit goed voor de planten, maar ook voor de portemonnee! Over besparing gesproken, een luchtige bodem houdt meer water vast zodat je niet zo vaak hoeft te sproeien.
Lees meer
02/04/2020 - 14:30
Coronavirus Update
Tijdens het inpakken en verzenden van pakketten houden wij het nieuws goed in de gaten en zijn we ons ervan bewust dat de maatregelen die gesteld zijn vanwege het Coronavirus (COVID-19) verlengd worden. Op 16 maart hebben wij al een eerder bericht geplaatst over de gevolgen van de maatregelen voor ons en in dat geval verandert er weinig; we ontvangen nog steeds geen klanten aan het pand, de leveringen lopen gewoon door en de levertijd is langer.
Lees meer