Coronavirus Update
02/04/2020 - 14:30

Coronavirus Update

Tijdens het inpakken en verzenden van pakketten houden wij het nieuws goed in de gaten en zijn we ons ervan bewust dat de maatregelen die gesteld zijn vanwege het Coronavirus (COVID-19) verlengd worden. Op 16 maart hebben wij al een eerder bericht geplaatst over de gevolgen van de maatregelen voor ons en in dat geval verandert er weinig; we ontvangen nog steeds geen klanten aan het pand, de leveringen lopen gewoon door en de levertijd is langer.

Dienstverlening van pakketbezorgers loopt gewoon door, maar door de extreme drukte en belasting kan er een vertraging doen voorkomen. Zowel PostNL als DPD kunnen enorme vertraging van een aantal dagen oplopen die op onze levertijd van 5 - 7 werkdagen kunnen komen.

De drukte uit zich ook in onze telefonische bereikbaarheid. Hierdoor kan de reactie van onze klantenservice misschien langer duren dan dat u van ons gewend bent. In het geval dat er communicatieve vertragingen optreden, hebben wij hieronder een aantal punten neergezet over bestellingen en de verwerking hiervan.  


Statuspagina

Om de status te bekijken van uw bestelling, kunt u terecht op uw persoonlijke statuspagina. De link hiervoor krijgt u in een automatische e-mail en op de pagina kunt u zien of uw bestelling is verzonden, dat er een product niet op voorraad is of dat hij verwerkt wordt door onze jongens in het magazijn. Naast dat u een automatische e-mail krijgt met daarin uw Track & Trace code, krijgt u op deze pagina ook te zien wat uw Track & Trace code is.


Meerdere pakketten

Door de extreme drukte voor pakketbezorgers, kan het voorkomen dat meerdere pakketten op verschillende dagen geleverd worden. Mist u een product die u wel besteld heeft? Bekijk onderaan uw Track & Trace pagina van PostNL of er meerdere pakketten zijn verzonden en wanneer u deze in ontvangst kunt nemen.


Voorkeurdagen

Tijdens het bestellen kunt u uw voorkeur aangeven als het gaat om de levering van uw bestelling. Tijdens deze drukte kan daar helaas niet altijd rekening mee gehouden worden.

 

Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om iedereen zo snel mogelijk van hun bestelling te voorzien, maar door de huidige situatie kunnen wij niet garanderen dat het vlekkeloos kan verlopen.

In de tussentijd: blijf thuis, blijf handen wassen en wees lief voor elkaar.