COVID-19: wat betekent dit voor ons?
16/03/2020 - 13:00

COVID-19: wat betekent dit voor ons?

U heeft ongetwijfeld iets van de huidige situatie meegekregen, maar wat verandert er door het Coronavirus (COVID-19) nou specifiek voor Graszaaddirect en Tuindirect?

Op het moment lopen de leveringen van onze leveranciers en dienstverlening van pakketbezorgers gewoon door, maar door het virus is er een extreme belasting en extra drukte ontstaan bij alle partijen, waardoor de snelheid van de levering in het geding komt / kan komen.

Natuurlijk doen we allemaal ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen zodat de bestelling tijdig geleverd wordt, maar door de huidige situatie kunnen wij niet garanderen dat dit vlekkeloos zal verlopen.

Bezorging

PostNL heeft met ingang van 16 maart extra maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. Zo tekent hun bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst; dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. Zij vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren die in het handtekeningenveld. Voor meer informatie over PostNL en de maatregelen die zij nemen, kunt u terecht op deze pagina.

Met ingang van 16 maart 2020 is het tijdelijk NIET mogelijk om gebruik te maken van de afhaalservice bij Mulder Retail BV. In verband met alle maatregelen rondom het Coronavirus ontvangen wij dus geen klanten aan het pand. U kunt gewoon online blijven bestellen en de bestelling thuis laten bezorgen.

Wij hopen op begrip voor de situatie en zullen proberen om u de komende tijd zo goed en tijdig mogelijk te informeren.