Elho

Green Basics regenton

€124,95
€109,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Elho Green Basics regenton

Handige regenton met een inhoud van 200 liter. De regentonkan makkelijk aan worden gesloten op de regelpijp middels een vulpijp. De bovenzijde van de regenton is een plantenbak. Zo kun je de regenton opgefleurd worden met bloem en/of planten! Deze regenton is ideaal, gebruiksvriendelijk en waterbesparend. De kleuren zullen niet vervagen wanneer de ton in de volle zon staat: de ton is voorzien van een UV-filter. Ook is deze stijlvolle regenton geschikt voor temperaturen tot -20 graden.

Vergeet niet het kraantje open te zetten tijdens een vorstperiode! Op de bovenzijde van deze regenton zit een speciale plantenbak.

Elho Green Basics regenton aansluiten

De stijlvolle Green Basics Regenton is relatief eenvoudig aan te sluiten. Je moet hier nog wel materiaal voor aanschaffen, aangezien dit niet inbegrepen is bij de Elho ton. Voor het aansluiten van de regenton heb je een vulautomaat nodig. De vulautomaat kan bevestigd worden aan de regenpijp. 

Tuindirect heeft diverse soorten vulautomaten in het assortiment. Bij de meeste vulautomaten moet u een stuk uit uw regenpijp zagen. Maar we hebben ook een vulautomaat waarmee je een gat kan boren met een gatenboor. We raden aan om voor het aansluiten van de regenton goed de instructies door te lezen.

Elho regenton online kopen

Koop je Elho Regenton nu goedkoop bij één van grootste Elho dealers online, Tuindirect.com. Altijd de beste prijs voor alle Elho potten, plantenbakken, regentonnen en gieters. Elho regenton kopen doe je dus bij Tuindirect.com.

Eigenschappen

checkmark Inhoud van 200 liter

checkmark Inclusief plantenbak 

checkmark Mogelijkheid om de tuinslang te bevestigen

checkmark UV- en vorstbestendig

checkmark Let op: exclusief vulautomaat

Specificaties
  • Inhoud200 liter
  • Afmeting⌀ 61,1 cm x 106,8 cm
  • KleurZwart
  • EAN8711904316075
  • Artikel code2671725-001