Regenton met plantenbak

Regenton met plantenbak

Regentonnen zijn duurzaam en je bespaart er op den duur ook nog eens geld mee! Tegenwoordig krijgen we steeds vaker te maken met extreme regenbuien en langdurige periodes van droogte. Door het opvangen van hemelwater in de regenton ben jij altijd voorzien van gezond, kalkvrij water voor het bewateren van alles wat bloeit en groeit in je tuin. 

Regenton met plantenbak

De vraag naar regentonnen loopt steeds verder op. Wanneer je een regenton in de tuin hebt staan, ben je duurzaam aan het tuinieren, aangezien het erg milieuvriendelijk is. Het is niet voor niets dat steeds meer gemeentes subsidie verlenen voor mensen die een regenton aanschaffen. Een regenton is tegenwoordig geen sta-in-de-weg meer. Tuindirect heeft een groot assortiment aan ware blikvangers. Zo hebben we verscheidende regentonnen met plantenbak. Deze regentonnen hebben bovenop de deksel van de ton een plantenbak die je kan vullen met de mooiste bloemen en planten. Zo mag je regenton zeker wel gezien worden!

Ook topmerk Elho heeft een regenton met een plantenbak. De Green Basics regenton 200L 2-in-1: deze is voorzien van een geïntegreerde bloembak waarmee je eindeloos kunt variëren. De ton kun je eenvoudig installeren aan de regenpijp. De ton is voorzien van een UV-filter en is geschikt voor temperaturen tot -20 graden. Een echte alleskunner is een modern jasje!