Luxan Ortiva Garden tegen ziekten 4x4 ml
Uw winkelwagen:
Totaal
Luxan

Luxan Ortiva Garden tegen ziekten 4x4 ml

€12,50
€9,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Product informatie
Luxan Ortiva Garden tegen ziekten 4x4 ml
Tegen ziekten in de moes- en siertuin

Gewasveiligheid In verband met de kans op het optreden van afwijkingen of schade aan het gewas aan de bladeren (vergeling) het middel niet toepassen onder lichtarme omstandigheden (b.v. in de winterperiode). In verband met de kans op schade, het middel niet toepassen op of bij aanwezigheid van Malussoorten. Resistentiemanagement Bij veelvuldig gebruik kunnen bepaalde schimmels resistentie ontwikkelen tegen Ortiva Garden. Om resistentieopbouw te voorkomen wordt aanbevolen dit middel af te wisselen met andere toegelaten middelen met een ander werkingsmechanisme dan strobilurinen. Maximaal drie toepassingen per jaar uitvoeren.

Voldoende voor min.: 160 m² (bij 4x4ml)
Werkzame stof: azoxystrobin

GEBRUIKSAANWIJZIGING
Toepassingen: Let op: schudden voor gebruik!

Onbedekte teelt van sla met uitzondering van veldsla, ter bestrijding van valse meeldauw (Bremia lactucae). Een behandeling uitvoeren bij het waarnemen van de eerste symptomen. Volgende behandeling(en) uitvoeren in een interval van 7 tot 10 dagen afhankelijk van weersomstandigheden en ziektedruk.
Dosering: 10 ml per 100 m2

Bedekte teelt van aubergine, augurk, courgette, komkommer, kalebas, meloen, paprika, pompoen, Spaanse peper, squash en tomaat, ter bestrijding van echte meeldauw. Een behandeling uitvoeren bij het waarnemen van de eerste symptomen. Eventuele volgende behandeling(en) uitvoeren met een interval van 10 tot 14 dagen.
Dosering: 0,08 % (0,8 ml middel per liter water)

Sluitkool (rode kool, savooienkool, spitskool en witte kool), spruitkool, bloemkool, broccoli en boerenkool, ter bestrijding van spikkelziekte, ringvlekkenziekte, meeldauw en witte roest. Een behandeling uitvoeren bij het waarnemen van de eerste symptomen. Eventuele volgende behandelingen uitvoeren met een interval van 12 tot 14 dagen afhankelijk van weersomstandigheden en ziektedruk.
Dosering: 10 ml middel per 100 m2

Peen, ter bestrijding van loofverbruining. Een behandeling uitvoeren bij het waarnemen van de eerste symptomen. Eventuele volgende behandeling(en) uitvoeren met een interval van 10 tot 14 dagen. Dosering: 10 ml middel per 100 m2

Prei, ter bestrijding van roest (Puccinia allii). Een behandeling uitvoeren bij het waarnemen van de eerste symptomen. Eventuele volgende behandeling(en) uitvoeren met een interval van 10 tot 14 dagen. Dosering: 10 ml middel per 100 m2

Zaaiui, ter bestrijding van valse meeldauw en bladvlekkenziekte. Een behandeling uitvoeren bij het waarnemen van de eerste symptomen. Volgende behandeling(en) uitvoeren met een interval van 7 tot 10 dagen afhankelijk van weersomstandigheden en ziektedruk.
Dosering: 10 ml middel per 100 m2

Sierplanten in de tuin, ter bestrijding van echte meeldauw en bladvlekkenziekten. Een bespuiting uitvoeren zodra de eerste aantasting wordt waargenomen. Eventuele volgende behandelingen uitvoeren met een interval van 7 tot 14 dagen.
Dosering: 0.1 % (1 ml per liter water)

WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHIRFT
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als schimmelbestrijdingsmiddel door middel van een gewasbehandeling in:
a. de onbedekte teelt van sla met uitzondering van veldsla
b. de bedekte teelt van aubergine, augurk, courgette, kalebas, komkommer, meloen, paprika, Spaanse peper, pompoen, squash en tomaat
c. sluitkool (rode kool, savooienkool, spitskool en witte kool), spruitkool, bloemkool, broccoli en boerenkool
d. peen
e. prei
f. zaaiui
g. sierplanten in de tuin Om het grondwater te beschermen mag dit product niet worden gebruikt in grondwaterbeschermingsgebieden.
Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available