Smartwares

Kerstboom schakelset - SH4-99563

€15,95
€7,50
Levertijd: 1 á 2 werkdagen
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Smartwares Kerstboom schakelset - SH4-99563

Nooit meer kruipend onder jouw kerstboom met de Smartwares SH4-99563 Kerstboomverlichting schakelaar. Deze set bestaat uit een schakelaar voor binnen, een schakelaar voor buiten en een afstandsbediening. Zo kun je de kerstverlichting aanzetten met maar één druk op de knop. 

Comfortabel met de feestdagen

Elk jaar is het weer zover, het opzetten van de kerstboom. Met het opzetten ben je vaak een tijdje bezig maar daarna is het appeltje eitje met de Smartwares Kerstboomverlichting schakelaar. Met deze schakelaar zet je jouw kerstboomverlichting aan met een druk op de knop. Ook heeft de set een buitenschakelaar zodat ook jouw buiten verlichting tijdens de kerst kunnen branden. Deze set wordt bestuurd via de meegeleverde afstandsbediening. Deze afstandsbediening werkt met de meegeleverde CR2032 batterij. Deze batterij is vervangbaar wanneer deze op is.

Breid uit, combineer en bedien

Creëer zoveel gemak en comfort als je zelf wilt door je smart home uit te breiden met slimme producten uit de omvangrijke Smartwares Basic serie. Voeg bijvoorbeeld een slimme radiatorkraan toe om je huis te verwarmen terwijl je wegrijdt van het werk of bedien de tuinverlichting vanaf de bank met de buitenschakelaars. Daarnaast is de Slimme Stekker compatibel met Amazon Alexa zodat je zelfs met voice control je smart home kunt aansturen. Maak je huis zo slim als je zelf wilt.

Eigenschappen

checkmark Zet jouw kerstverlichting aan met een afstandsbediening

checkmark Een schakelaar voor binnen en buiten

checkmark Mogelijkheid tot uitbreiding

Specificaties
  • InhoudKerstboom schakelset
  • EAN8711658449302
  • Artikel codeSH4-99563