Esschert Design
Insectenhotel XL met steen - Esschert Design
€40,95 €34,95
Natuurmonumenten
Insecten Sinne
€43,95 €41,95
Esschert Design
Insectenhotel M - WA12
€15,95
ECOstyle
Insectenhotel nuttige insecten
€36,95 €32,95

TOP 5

Om het voor jou een stukje makkelijker te maken, hebben wij bij Tuindirect een speciale top 5 lijst samengesteld van dé mooiste insectenhotels. Hier vindt je alle bestsellers op een rijtje.


  1. Insectenhotel XL met steen. Dit insectenhotel valt niet alleen goed in de smaak bij de consument! Het biedt namelijk onderdak aan talloze insecten, waaronder: vlinders, wilde bijen, lieveheersbeestjes, oorwormen, gaasvliegen en nog veel meer. Dit 5 sterren hotel is gemaakt van 100% FSC vurenhout en is een ware eyecatcher welke binnen no-time voor extra biodiversiteit zorgt.


  2.  Insectenhotel Sinne. Dit elegant huisje voor insecten is gevuld met bamboe en rond hout, waardoor deze ideaal is voor bijen, oorwormen en kevers. Dit huisje is mooi afgewerkt met degelijk vurenhout en een blanke lak.


  3. Insectenhotel M. Wederom een pareltje van Esschert Design! Dit hotel heeft een modern en sfeervol ontwerp. Boven in de dunne buisjes zullen wilde bijen zich nestelen. In het midden (rode gedeelte) vestigen zich groene gaasvliegen. Deze nuttige beestjes eten de akelige bladluizen op. Kijk er niet van op als ook oorwormen en lieveheersbeestjes dit nestkastje bezoeken!


  4. Insectenhotel nuttige insecten. Van het voor velen welbekende merk ECOstyle. Biedt een schuilplaats aan verscheidene insecten als metselbijen, graafwepsen, vlinders en gaasvliegen. Geschikt voor tuin en terras. 


  5. Insectenhotel + kweekpotjes. Dit all-inclusive hotel kun je met één handomdraai aan de muur bevestigen. Inclusief bloemenzaden mengsel van 30 (!) verschillende bloemsoorten die meerdere soorten insecten en bijen lokken. Ook leuk om weg te geven als cadeau!

 

Dit was de top 5. Het was niet makkelijk om slechts 5 hotels uit te kiezen uit het brede assortiment. Ben jij enthousiast geworden van het top 5 lijstje? Toch niet gevonden waar u naar op zoek bent? Of gewoon benieuwd naar het hele assortiment? Klik dan hier voor alle insectenhotels!