ECOstyle

Roofmijt tegen spint

€35,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

ECOStyle Roofmijt tegen spint

Spint is een aantasting aan de bladeren veroorzaakt door spintmijt. Deze mijten zijn ongeveer 0,5 mm groot en leven vooral aan de onderkant van het blad. Je kunt de aanwezigheid van spint herkennen aan het ontstaan van licht gekleurde stipjes aan de bovenzijde van het blad. Wanneer je het blad omdraait kun je de mijten zien zitten. Naarmate de schade toeneemt kan het blad geel en later bruin verkleuren of zelfs afvallen. Bij een zware aantasting kan er ook spinsel zichtbaar worden. Spint treedt vooral op in warme, droge perioden. Wil je spint bestrijden op een 100% natuurlijke manier. Kies dan voor roofmijten van ECOstyle.

Gebruiksaanwijzing:

De roofmijten worden geleverd in een zakje met strooisel. In het strooisel zitten de eitjes, nimfen en volwassen exemplaren van de roofmijt. Dit zakje met roofmijten kun je eenvoudig verdelen over de planten. De verpakking is geschikt voor 20 m2 (1.000 stuks roofmijten).

  1. Verdeel de inhoud van de zakjes op planten en kamerplanten die last hebben van spint.

Deze roofmijt gedijt optimaal tussen de 20 °C en 27 °C. De optimale luchtvochtigheid moet bij voorkeur boven de 60% blijven. Onder minder optimale omstandigheden vermenigvuldigen de roofmijten zich minder snel dan de spint en kan de plaagdruk toenemen.

Eigenschappen

checkmark Spint bestrijden doe je met roofmijten

checkmark Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden

checkmark Werken 24 uur per dag

Specificaties

No specifications available