ECOstyle

Roofmijt tegen bloedluis bij gevogelte

€25,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

ECOStyle Roofmijt tegen bloedluis bij gevogelte

Bloedluizen houden zich vaak schuil in kippenhokken, legnesten en voerbakken. Ze zijn dol op het bloed van gevogelte. Vogels als bijvoorbeeld kippen, duiven, kanaries en parkieten kunnen flink last krijgen van dit kleine beestje. Bloedluizen zijn vaak niet alleen, hoe groter de plaag, hoe groter de risico's voor jouw gevogelte. Bloedluizen kunnen op lange termijn flinke schade aanrichten bij jouw dieren. Zo kunnen ze bloedarmoede en zijn de bijtwonden van de bloedluis irriterend en pijnlijk. Heeft jouw gevogelte last van bloedluis? Zet dan roofmijten in.

Zo herken je bloedluis bij gevogelte

Overdag houdt de bloedluis zich schuil in het kippenhok of in de volière; in kieren en spleten, onder zitstokken, onder legnesten of voerbakken en in het strooisel. ’s Nachts komt de bloedluis uit zijn schuilplaats en voedt zich met het bloed van slapende kippen. Dit veroorzaakt stress, verenpikken, verminderde eetlust, roodheid en irritatie van de huid, bloedarmoede en verminderde eiproductie. Een bloedluis leeft 1-2 maanden en kan in die periode wel 2.500 eitjes leggen. Bloedluizen kunnen zo – vooral in de zomer wanneer het warm en vochtig is – in korte tijd tot een enorme plaag uitgroeien. In 1 tot 2 weken tijd kan de hoeveelheid bloedluizen wel met 10 tot 100 keer vermenigvuldigen. Bloedluizen kunnen maandenlang zonder voedsel dus ook in een leeg hok kunnen deze parasieten gedijen.

Gebruiksaanwijzing:

Toepasbaar in het kippenhok, de duiventil, vogelnest of volière.

  1. De roofmijten van ECOstyle zijn verpakt per 5.000 stuks voor 5 m2 (grondoppervlak + oppervlak zijwanden) of 10.000 stuks voor 10 m2 (grondoppervlak + oppervlak zijwanden).
  2. De roofmijten worden geleverd in een zakje met strooisel. In dit strooisel zitten de eitjes, nimfen en volwassen exemplaren van de roofmijt.
  3. Plaats de roofmijten in het kippenhok, duiventil, volière of vogelnest.

Eigenschappen

checkmark Bloedluis bestrijden doe je met roofmijten

checkmark Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden

checkmark Werken 24 uur per dag

Specificaties

No specifications available