Home Gard

Mierenlokdoos 2 Stuks

€6,95
€4,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Home Gard Mierenlokdoos 2 Stuks

 

Lokdoosje met insecticide in de vorm van een lokstof-gel, welke zeer aantrekkelijk is voor mieren. De gel is klaar voor gebruik, de mieren zullen de gel meenemen naar hun nest waarna de kolonie uitgeroeid wordt.De gel is zeer attractief met een zeer laag gehalte aan werkzame stof, zodat mieren veel tijd hebben om het middel door te geven tot diep in het nest, waardoor de uiteindelijke behandeling meer succesvol wordt.

Toepassing
Geschikt om te gebruiken binnenshuis wanneer de aanwezigheid van mieren wordt vermoed. Haal de sticker van het lokdoosje. Zet de lokdoos op een plaats waar geen direct zonlicht en waar geen hittebronnen zijn (niet bij radiatoren toe passen). Plaats de lokdoos dichtbij "mierenstraten"en openingen waar de mieren naar binnenkomen of de nestopening. 1 lokdoos per 3-4 m2. Zorg ervoor dat ander voedsel voor de mieren niet bereikbaar is voor een maximaal effect. 

Lokdoos 2-3 maanden laten staan. Lokdozen wekelijks controleren. Wanneer na 4 weken nog steeds mieren aanwezig zijn, dan een nieuwe lokdoos plaasten. Gebruik maximaal 12 toepassingen per jaar.

Gebruik biociden veilig. Lees vor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Werkzamestof Imidacloprid 0,01%
Toelatingsnummer:NL-0018487-0000

Inhoud: 1,4 gram per doosje

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available