Protect Garden

Fastion KO mierenpoeder - 400 gram

€17,95
€14,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Fastion KO mierenpoeder 

 

Fastion Ko mierenpoeder heeft een sterke contactwerking waardoor mieren sterk en effectief bestreden worden. De mieren nemen het middel mee naar de kolonie waardoor het gehele mierennest sterft. Fastion KO mierenpoeder werkt binnen 1 uur en een heel nest wordt binnen enkele dagen volledig bestreden. Fastion KO mierenpoeder is toegelaten voor bestrijding van mieren, mierennesten en kruipende insecten buitenshuis.

 

Specificaties: 

-Werkt binnen 1 uur

-Klaar voor gebruik

-Ultra sterk strooipoeder

-Werkt tot 6 weken na toepassing 

 

Gebruiksadvies:

Strooi 2 g product per mierennest (dit komt overeen met 3 strooibewegingen, oftewel het driemaal omkeren van de fles, niet in de fles knijpen). 

Strooi het product rechtstreeks in de ingang van het nest en/of in de naden en de kieren waar mieren te zien zijn. Als de mieren via meerdere openingen het nest in- en uitgaan, moeten al deze openingen behandeld worden. Dit doet u door een maximumhoeveelheid van 2 g poeder (wat overeenkomt met 3 strooibewegingen) gelijkmatig verdelen over alle ingangen van het nest. Herhaal de aanbrengprocedure eenmalig als de mieren na 2-3 weken nog niet bestreden zijn. 

 

Kruipende insecten en pissebedden: 

Gebruik maximaal 4 g product per schuilplaats. Strooi 2 9 product per 100 cm2 (dit komt overeen met 3 strooibewegingen, oftewel het driemaal omkeren van de fles, niet in de fles knijpen). Herbehandeling kan op zijn vroegst na 1 maand plaatsvinden. Het product heeft een nawerking van maximaal 6 weken. De nawerking hangt echter af van de aard van het behandelde oppervlak. 

 

Inhoud fles: 250 gram

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available