Luxan

Luxan mediator clean 125 ml

€13,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Luxan mediator clean 125 ml

Tegen vervuilde spuittoestellen door gewasbeschermingsmiddelen

Mediator Clean is een reinigingsmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van resten van gewasbeschermingsmiddelen uit spuittoestellen. Het middel bevat een roze fluorescerende kleurstof welke vuile plaatsen eenvoudig detecteert en weergeeft. Het reinigen bij voorkeur direct na de bespuiting uitvoeren. Alle spuitresten worden onmiddellijk verwijderd. Hierdoor wordt spuitschade, bij vervolgtoepassingen, voorkomen. Het zorgvuldig reinigen van de spuitapparatuur komt bovendien de levensduur van de spuitapparatuur ten goede. Met deze verpakking kan een spuit van 5 liter 12 keer worden gereinigd.


Gebruiksaanwijzing:

Reinig het spuittoestel altijd onmiddellijk na de bespuiting.

1. Vul de spuit met zuiver water, 2 liter per 5 liter spuitinhoud, en schud de spuit grondig heen en weer. Het verkregen spoelwater verspuiten over het eerder behandelde oppervlak.

2. Vul de spuit wederom met zuiver water, 2 liter per 5 liter spuitinhoud, en voeg Mediator Clean toe in een dosering van 5 ml per liter water.

3. Schud de spuit gedurende 30 seconden en laat daarna enige vloeistof door de spuitlans lopen, zodanig dat de spuitlans geheel gevuld is met de oplossing. Laat de oplossing gedurende 15 minuten op de wanden inwerken. Eventueel tussentijds nogmaals kort schudden om de wanden vochtig te houden. Schud na 15 min. nogmaals 30 seconden om de oplossing van de wanden te verwijderen. Het spoelwater vervolgens verspuiten over het eerder behandelde oppervlak.

4. Spoel de spuit en de spuitlans na met zuiver water. Indien de fluorescerende kleur niet verdwenen is, toestel opnieuw reinigen vanaf stap 2.

Let op!

Dit product in de originele gesloten verpakking bewaren, in een frisse, geventileerde ruimte. Vermijdt langdurig contact van onverdunde Mediator Clean met onderdelen van het toestel die aluminium, zink of een legering van deze metalen bevatten. Het reinigen moet na elke bespuiting gebeuren. De fabrikant kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade ontstaan bij een vervolgbespuiting indien het toestel onvoldoende gereinigd werd. Zeer kleine resten, van met name onkruidbestrijdingsmiddelen, in toestellen die slecht gereinigd zijn, kunnen groten schade geven bij een volgende bespuiting. Verpakking zorgvuldig reinigen.

Werkzame stoffen:

Vloeistof op basis van anionische en niet-ionische tensio actieve stoffen en natriumhydroxide (<2%)

Dosering:

5 ml per liter water

Eigenschappen

checkmark Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van resten van gewasbeschermingsmiddelen uit spuittoestellen

checkmark Bevat een roze fluorescerende kleurstof

checkmark Alle spuitresten worden onmiddellijk verwijderd

 

Specificaties
  • Inhoud125 ml
  • Geschikt voor25 liter oplossing
  • Werkzame stofVloeistof op basis van anionische en niet-ionische tensio actieve stoffen en natriumhydroxide (<2%)
  • EAN8711957000488
  • Artikel code1060463