ECOstyle

Insectenhotel nuttige insecten

€32,95
€28,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

ECOstyle Insectenhotel nuttige insecten

Het Insectenhotel van ECOstyle biedt onderdak aan diverse soorten belangrijke en nuttige insecten in de tuin. Diverse "kamers" zorgen voor diversiteit in jouw tuin, met name door de belangrijke bijensoorten.

Veel insecten zijn voor mens en milieu heel nuttig; ze bestuiven bloemen en zorgen voor een ecologisch evenwicht door schadelijke insecten te bestrijden. Daarnaast maken deze nuttige insecten een belangrijk deel uit van de ecologische kringloop, ook in de tuin!

Door het verstoren van het natuurlijke leefgebied van bijvoorbeeld wilde bijensoorten en gaasvliegen, is het aantal natuurlijke nest- en overwinterplekken aanzienlijk verminderd.

Het Insectenhotel biedt nuttige insecten in de zomer een nest- en rustplaats, in de winter dient het als een geschikt winterkwartier. De nuttige insecten nestelen zich naar hun eigen behoeften in een van de verschillende "kamers".

Gebruiksaanwijzing

Het insectenhotel dient op een zonnige, wind- en regen beschutte plek te worden opgehangen, het liefst op kniehoogte neerzetten of ophangen. De voorzijde van het insectenhotel kun je het beste richten naar het zuiden, zuidwesten of zuidoosten. Het is de bedoeling, het Insectenhotel in de winter te laten staan of te laten hangen, anders worden de nuttige insecten voortijdig uit hun nest gedreven.

Het insectenhotel is gemaakt van 100% FSC hout. Verf of vernis dit insectenhotel niet, want de geur zal de insecten afstoten.

 

Dit insectenhotel biedt o.a. onderdak aan de volgende nuttige insecten: lieveheersbeestjes. metselbijen, graafwepsen, vlinders, wilde bijen en gaasvliegen.

Eigenschappen

checkmark Met het insectenhotel biedt je schuilplaats voor diverse nuttige insecten

checkmark Het insectenhotel bevordert de bestuiving en biodiversiteit in eigen tuin

checkmark Het insectenhotel is geschikt voor tuin en terras

Specificaties
  • InhoudInsectenhotel nuttige insecten
  • EAN8711731013260
  • Artikel code1101326