ECOstyle

Aaltjes tegen pissebedden (val)

€17,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

ECOStyle Aaltjes tegen pissebedden (val)

Een pissebed zie je vooral op vochtige plekken. Vaak zie je de pissebedden lopen in de kelder, wc of badkamer. Buitenshuis zijn pissebedden vaak te vinden onder bloempotten of als ze zich verschuilen onder bladeren, puin, stenen of tegels. Als ze in grote aantallen aanwezig zijn vreten ze aan planten en kan behoorlijke schade ontstaan. Je ziet de pissebed vaak in tuinen, onder bloempotten, achter schors en in kelders. De pissebed leeft van plantaardig materiaal zoals rottend hout en bladeren. Wanneer pissebedden in grote getale aanwezig zijn, kunnen ze zaailingen en ander levend plantmateriaal eten, en dus flinke schade aanrichten. Pissebedden zijn uitstekend te bestrijden met pissebeddenval i.c.m. aaltjes.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Plaats de aaltjesval op een plek waar de plaag voorkomt. In de val zit een mengsel van aaltjes, bladeren en aas. Dit trekt de pissebedden aan en ze klimmen in de val.
  2. De aaltjes zoeken de pissebedden op en dringen naar binnen. De pissebed overleeft dit niet.

De pissebed wordt een broedkamer van aaltjes. De nieuwe aaltjes gaan ook weer op zoek naar pissebedden. Dit proces gaat door, zolang er voldoende plaaginsecten (voedselbronnen) zijn voor de aaltjes en de omgevingstemperatuur niet te laag wordt. 

Eigenschappen

checkmark Pissebedden bestrijden doe je met aaltjes

checkmark Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden

checkmark Werken 24 uur per dag

Specificaties

No specifications available