Retourneren

Retourneren / Herroepingsrecht:

Alle producten die wij verzenden worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk worden afgegeven aan de koerier die uw pakket gaat uitleveren. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel, maar dat geldt ook zeker voor het geval dat u uw product retour wenst te sturen of niet tevreden bent. In dat geval hanteren wij de volgende procedure:
  
Alle bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aangemeld worden voor retour. 

Het retourformulier kunt u hier downloaden. 

Het ingevulde retourformulier kunt u per mail verzenden naar: [email protected] .

Indien mogelijk graag de retourproducten in de originele verpakking aan ons terug sturen. Het product mag niet beschadigd zijn en dient in zo oorspronkelijk mogelijke staat te verkeren. 

Na het invullen en insturen van het retourformulier kunt u binnen 14 dagen het product aan ons retoursturen. De aanschafwaarde inclusief verzendkosten die u heeft betaald zullen binnen 14 dagen na ontvangst van het retourformulier u worden terugbetaald. De kosten voor het retourzenden zelf zijn wel voor eigen rekening van de klant. Natuurlijk horen we ook graag waarom u het product retour wenst te sturen, danwel gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, maar u bent niet verplicht tot het opgeven van een reden hiervoor!   

Wilt u een product retourneren neem dan contact met ons op via de Klantenservice of stuur een e-mail naar [email protected]