Multiholk Nestkast & Voederhuis - WG108
Uw winkelwagen:
Totaal
Wildlife Garden

Multiholk Nestkast & Voederhuis - WG108

€35,00
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Multiholk Funkis Plus WG108

Iets bijzonders in uw tuin.

Multifunctioneel, zelfs al met een award beloond. Dit vrolijke Multiholk vogelhuisje van Wildlife Garden ziet eruit als een een Rietveld ontwerp, maar is toch echt Zweeds design. Alles zit erop en eraan; voordeur, ramen, schoorsteen en zelfs een mini-vogelhuisje! In een handomdraai verandert u het vogelhuisje in een voederhuisje, door de invliegopening af te sluiten en de voerdispenser vrij te geven. De Multiholk Funkis zal vooral door kleinere tuinvogels bezocht worden, omdat er voor grotere tuinvogels geen ruimte is om plaats te nemen. De Multiholk is dus geschikt voor alle soorten mezen en kleinere tuinvogels. De feeder heeft een inhoud van ongeveer 2 (!) liter. Mooi pluspunt als netkast zijn de kleine inkepingen, waardoor jonge vogeltjes voldoende houvast hebben als ze eenmaal het nest gaan verlaten. Tevens is er voldoende ventilatie in het hok waardoor een aangenaam klimaat is gewaarborgd tijdens warme dagen.

In de winter een voerhuisje, in het voorjaar een nestkastje.

Gemakkelijk in gebruik.

De Multiholk Funkis kan eenvoudig gemonteerd worden tegen de wand. Een houten plaat en schroeven worden meegeleverd. Houdt u er rekening mee dat u het huisje op een open plek hangt zodat de vogels een vrije aanvliegroute hebben en op minimaal anderhalve meter hoogte.
Ombouwen van voederhuisje naar nestkastje is werkelijk in een handomdraai gedaan.
U zult snel de eerste vogeltjes op bezoek zien komen en u bent er voortreffelijk op voorbereid met deze Multiholk Funkis. 


Eigenschappen

Degelijk gebouwd

Bijzonder ontwerp

Multifunctioneel: Nestkast & Voerstation

Invliegopening: ca. 34mm

Specificaties
  • MateriaalLarikshout
  • Afmeting(L) 21 x (B) 20 x (H) 28 cm
  • Gewichtca. 1000 gram
  • KleurWit
  • Geschikt voorAlle soorten mezen en kleinere vogels
  • EAN7350054760034
  • Artikel codeWG108