Multiholk Brun Hus - Limited Edition - Bruin/Grijs
Uw winkelwagen:
Totaal
Wildlife Garden
Multiholk Brun Hus - Limited Edition - Bruin/Grijs
€54,50
€37,50
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
Wildlife Garden Multiholk Brun Hus - Limited Edition - Bruin/Grijs

Speciale Limited Edition in de kleur Bruin/Grijs!

Multifunctioneel, zelfs al met een award beloond. Dit vrolijke Multiholk vogelhuisje van Wildlife Garden ziet eruit als een origineel Zweeds huisje, volgens authentiek Zweeds design. Alles zit erop en eraan; voordeur, ramen, schoorsteen en zelfs een mini-vogelhuisje! In een handomdraai verandert u het vogelhuisje in een voederhuisje, door de invliegopening af te sluiten en de voerdispenser vrij te geven. De Multiholk Brun Hus zal vooral door kleinere tuinvogels bezocht worden, omdat er voor grotere tuinvogels geen ruimte is om plaats te nemen. De Multiholk is dus geschikt voor alle soorten mezen en kleinere tuinvogels. De feeder heeft een inhoud van ongeveer 2 (!) liter. Mooi pluspunt als netkast zijn de kleine inkepingen, waardoor jonge vogeltjes voldoende houvast hebben als ze eenmaal het nest gaan verlaten. Tevens is er voldoende ventilatie in het hok waardoor een aangenaam klimaat is gewaarborgd tijdens warme dagen.

In de winter een voerhuisje, in het voorjaar een nestkastje.

Gemakkelijk in gebruik.

De Multiholk Brun Hus kan eenvoudig gemonteerd worden tegen de wand. Een houten plaat en schroeven worden meegeleverd. Houdt u er rekening mee dat u het huisje op een open plek hangt zodat de vogels een vrije aanvliegroute hebben en op minimaal anderhalve meter hoogte. 
Ombouwen van voederhuisje naar nestkastje is werkelijk in een handomdraai gedaan.
U zult snel de eerste vogeltjes op bezoek zien komen en u bent er voortreffelijk op voorbereid met deze MultiholkBrun Hus. 

Iets voor uzelf of wellicht kado geven? Nu voor 17.00 uur online kopen bij Vogelvoedersdirect.nl en u heeft hem morgen al thuis! 

Materialen: 
-Larikshout
   
Eigenschappen:  
-Degelijk gebouwd 
-Bijzonder ontwerp
-Multifunctioneel: Nestkast & Voerstation

Specificaties:
-invliegopening: ca. 34mm
-geschikt voor alle soorten mezen en kleinere vogels
-Gewicht ca. 1000 gram    
-afmeting: (L)21 x (B)20 x (H)28 cm.
-2 jaar garantie

No specifications available

No reviews available

No pros available