Wildlife Garden

Foderlada Bruin Voederschuur - WG220

€57,95
€52,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Wildlife Garden Foderlada WG220 - Voederschuur 

Hoe groter, hoe beter? Ja!

Dit grote voederhuis, beter om te zeggen voederschuur, geeft de mogelijkheid om verschillende soorten voer in grotere hoeveelheden aan te bieden. Tevens biedt de Foderlada ruimte aan vele vogeltjes tegelijk, dus het kan druk worden! Daar waar tuinvogels zijn, lokken ze andere tuinvogels, dus voor u het weet is het spitsuur.. de hele dag dan wel. Het Zweedse Wildlife Garden laat met deze Foderlada van haar beste kant zien. Een eigentijds, typisch Zweeds, ontwerp in de vorm van een ouderwetse 'barn'. 

De Foderlada hoeft niet om de haverklap te worden bijgevuld omdat hij grote voerderreservoirs heeft. Als er dan uiteindelijk bijgevuld moet worden kan het dat ik een handomdraai worden verwijderd en kunt u overal goed bij. Ook het schoonhouden en schoonhouden is zeer eenvoudig waardoor ook de kans op schimmels of bacteriën klein blijft. 

De Foderlada is zo gemaakt dat het juist voor kleine tuinvogels makkelijk is om erop /erbij / er in te komen, maar grotere vogels als de kraai of duif juist niet. Regent of sneeuwt het? Geen probleem, de vogels kunnen ook onderdak eten. 't Is toch net echt?

Met de Foderlada van Wildlife Garden heeft u iets bijzonders in de tuin. Veel spektakel en natuurlijk ook gewoon buitengewoon nuttig. 

Eigenschappen

checkmark Degelijk gebouwd

checkmark Bijzonder ontwerp

checkmark Plaats voor vele vogeltjes tegelijk

checkmark Plek voor wel 5 liter voer

checkmark Geschikt voor alle soorten mezen en kleinere vogels

Specificaties
  • InhoudFoderlada voederschuur
  • Afmetingen321 x 250 x 215 mm
  • MateriaalLarikshout
  • KleurBruin
  • EAN7350054760218
  • Artikel nummerWG220