Pokon

Waterproof Universeel Potgrond 30L

€9,95
€6,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Pokon Waterproof Potgrond 30L

De veranderende weersomstandigheden zoals hevige regenbuien en langdurige perioden van droogte kunnen voor veel onrust zorgen in de tuin. Maar, het is zeker niet nodig om bij de pakken neer ze zitten. Zolang je jouw tuin goed voorbereid, zal je minder last hebben van deze effecten. Door je tuin op een groene manier in te richten overleeft ook jouw tuin het!

Een groene tuin inrichten

Een goed begin is om klimaatbestendige, turfvrije potgrond te gebruiken. Het voordeel van deze potgrond van Pokon is dat het snel water opneemt. Dit helpt tegen wateroverlast. Daarnaast houdt het water ook langer vast. Deze buffer aan water komt goed van pas tijdens periodes van droogte; hierdoor krijgen de bloemen en planten een hoger uithoudingsvermogen! Bovendien geeft deze potgrond water goed af aan planten, zodat jij minder vaak water hoeft te geven. 

Waarom turfvrije potgrond?

Deze universele potgrond komt goed van pas in de klimaatbestendige tuin. In deze potgrond zit namelijk geen turf verwerkt. Alhoewel turf wel voedzaam is voor bepaalde zuurminnende planten, ben je het in de bodem toch liever kwijt dan rijk. Wanneer je de grond opgraaft komt er namelijk veel CO2 vrij. Hierdoor verstoor je de biodiversiteit en het omringde landschap. Gelukkig kan potgrond prima werken zonder turf. Zo ook deze Waterproof potgrond van Pokon. Er zitten namelijk organische voedingsstoffen in deze potgrond verwerkt die tot zo'n 100 dagen voeding afgeven.

Eigenschappen

Universele potgrond

Turfvrij

Optimale waterhuishouding

Neemt water snel op

100 dagen lang voeding

Met toegevoegde lavakorrels en TerraCottem

Voor groene, klimaatbestendige tuinen

Specificaties
  • Inhoud30 liter
  • EAN8711969000490
  • Artikel codePOK.00483