Vogelbescherming Nederland

Premium Pinda's - 4 Ltr

€15,95
€13,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Vogelbescherming Nederland Premium Pinda's - 4 Ltr

De hoogste kwaliteit olierijke pinda's voor tuinvogels van de Nederlandse Vogelbescherming. Deze pinda's kan je jaarrond aanbieden aan de vogels in jouw tuin. Door het hoge gehalte vet en eiwit gehalte zijn ze ideaal in elk seizoen. Ze zijn vooral in de winter ideaal wanneer de vogels veel energie nodig hebben en ander voedsel schaarst is. 

Deze zak bevat 4 liter aan vogelpinda's zonder netjes. De vogelbescherming raad af om pinda's in netjes of los aan te bieden. In plaats daarvan raden ze aan om pindasilo's te gebruiken. Netjes kunnen namelijk snavels en pootjes van vogels beschadigen. In sommige gevallen kunnen zij zelfs verstrikt raken. Een pindasilo voorkomt dit en houdt de pinda's ook beter vers en droog.

De vogelbescherming raad ook af om pinda's los aan te bieden. Tijdens voedselstress kunnen de vogels hele pinda's aan hun jongen voeren. Hier komt een verstikkingsgevaar bij kijken. Wil je de pinda's toch los op een voedertafel aanbieden? Maak er dan kleine stukjes van door een aantal tussen een vaatdoek te leggen en deze met een hamer fijner te maken.

Eigenschappen

checkmark Vet- en eiwitrijk

checkmark Jaarrond in elk seizoen aan te bieden

checkmark Ideaal voor in pindasilo's

checkmark Op voedertafels alleen vermalen aan te bieden

 

Specificaties
  • Inhoud4 liter
  • Geschikt voorTuinvogels, Pindasilo's
  • EAN8714335402027
  • Artikel code200280613