De Wiltfang

Vogelbad rond - metaal

€22,95
€18,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

De Wiltfang Vogelbad rond - metaal

Een bruin metalen vogelbadje met twee vogeltjes op het randje. Deze vogeltjes vormen niet alleen een leuke decoratie, maar ze geven échte vogeltjes ook nog eens een veiliger gevoel. Doordat dit vogelbad van metaal is gemaakt, gaat het jarenlang mee; door weer en wind!

De pootjes aan de onderkant van dit badje vormen een sterke fundering, zodat je het vogelbadje overal kan neerzetten. Plaats het badje bij voorkeur wel op een minimale hoogte van 1,5-2 meter, zodat katten en andere huisdieren niet bij het vogeltje kunnen komen en vogels zelf ongestoord kunnen badderen.

Een vogelbad komt het jaarrond goed van pas. Zowel in de zomer als in de winter. In de zomer kun je het gebruiken als bad door er wat water in te laten stromen. Ververs dit water wel wekelijks; zo voorkom je dat er schimmels nestelen en blijft het badje voor vogeltjes aantrekkelijk om een verfrissende duik in te nemen! Tijdens de wintermaanden kun je het badje weer leeg laten lopen. Je zou het vogelbadje vervolgens kunnen gebruiken als voederschaal, door er strooivoer in te stoppen.

Eigenschappen

checkmark Mooi en decoratief design

checkmarkGemaakt van metaal

checkmark Gaat jarenlang mee

checkmark Geschikt als vogelbad en voederschaal

Specificaties
  • InhoudVogelbad
  • AfmetingenHoogte: 10 cm, doorsnee: 22 cm
  • MateriaalMetaal
  • KleurBruin/ zwart
  • EAN4053267925025
  • Artikel nummer73139