DCM

Tuinmeststof najaar 10 kg

€30,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

DCM Tuinmeststof najaar 10 kg

Maak uw gazon winterproof met de DCM tuinmeststof najaar. Complete en universele tuinmeststof met hoog gehalte aan kalium ideaal voor gebruik in het najaar. De aangepaste formule (hoog gehalte aan kalium) zorgt ervoor dat uw planten versterkt de winter ingaan waardoor ze beter bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden (vorst, dooi, sneeuw, etc.). Ook toepasbaar in de biotuin.

Productvoordelen:

  • Complete en universele tuinmeststof met hoog gehalte aan kalium ideaal voor het gebruik in het najaar.
  • Deze organische meststof bestaat uit een grote variatie aan natuurlijke grondstoffen die door het microbieel bodemleven geleidelijk en in overeenstemming met de voedselbehoefte van uw planten worden vrijgesteld gedurende 100 dagen.
  • Deze meststof, rijk aan organische stof, is toepasbaar in de biologische landbouw en is een energiebron voor talrijke bodembacteriën. De organische stof wordt door het bodemleven omgezet in humus die de structuur, de doorlaatbaarheid en het microbieel leven van de grond verbetert.
  • Deze meststof is ontwikkeld met de unieke MINIGRAN-technologie waardoor elk korreltje exact de zelfde samenstelling bevat. Deze korreltjes zijn gemakkelijk homogeen te verspreiden met de hand of met de strooidoos en zorgen voor minimale stof- en geurhinder. Dankzij de gelijkmatige verdeling krijgt u schitterende resultaten.

U kunt de meststof gebruiken voor alle soorten vaste planten, rozen, heesters, bloemen, bloembollen, bomen, hagen, fruit en groenten. Tevens kan het gebruikt worden als najaarsbemesting voor het gazon. Kortom, breed inzetbaar. Uiterst geschikt voor in de border.

Eigenschappen

Samenstelling:

Samengestelde organische meststof: NPK ( Stikstof, fosfaat, kalium): 5-4-15

Toepassingsperiode:

Augustus t/m oktober

Dosering:

04-1,2 kg / 10 m²

 

 

Specificaties

No specifications available