Höfats
Crate Grillrooster
€17,95 €12,50
Höfats
Crate Vuurkorf Grijs
€89,95 €65,00
Vuurkorf ø 60 x 51 cm
€299,00 €219,00
SenS-Line
Ralf Terrashaard-BBQ
€50,00 €34,95

Vuurschaal BBQ

Vuurschaal BBQ kopen

Wanneer de zomerdagen om de deur staan en het buiten langzaam maar zeker steeds langer licht is, wil je hier natuurlijk optimaal van kunnen genieten door lekker in de tuin te gaan zitten. Toch koelt het, vooral in de aanloop naar de zomer toe, 's avonds toch vaak sterk af. Het is dan net wat te koud om buiten te blijven zitten. Met een vuurschaal bbq kun je buiten blijven zitten en tot in de late uurtjes blijven genieten van een zwoele (zomer)avond in de tuin onder het genot van een hapje en een drankje.

Speciaal voor de echte genieters onder ons hebben we een BBQ-vuurschaal. Dit is eigenlijk een 2-in-1 product: enerzijds kun je de vuurschaal gebruiken om een heerlijke warmte te creëren en anderzijds kun je het als BBQ gebruiken met behulp van een grillrooster. Zo kun je je familie en vrienden uitnodigen en om te gaan barbecueën. Ga je voor een sappige steak of hou je meer van visgerechten of groenten? Je kunt je culinaire kookkunsten uitoefenen op een vuurschaal BBQ. 

Tuindirect beschikt over een breed assortiment aan BBQ vuurschalen. We verkopen ook losse vuurschalen met bijpassende grillroosters waarmee je jouw vuurschaal met één handomdraai kan omtoveren tot barbecue. Komt je hele familie op bezoek? Geen probleem! We hebben grillroosters met een royaal grilloppervlak waar je de hele familie tegelijk mee kan bedienen.

Ben je gek op pizza’s? Wij ook! Voor de pizza-liefhebbers hebben ook een losse bakplaat waar je heerlijke pizza’s op kunt bereiden.

Vuurschaal cortenstaal

Een vuurschaal uit cortenstaal brengt ongetwijfeld extra sfeer in je tuin! Cortenstaal is weerbestendig, roestvrij en kan wel tegen een stootje. Het heeft een stoere, roestachtige kleur waardoor het een ware eye-catcher is; in iedere tuin! Cortenstaal is onderhoudsvriendelijk. Verwijder na gebruk van de vuurschaal het as en neem de schaal vervolgens af met een theedoek. Plaats vuurschalen bij voorkeur onder een afdak of overkapping om het roestvormingsproces te verlangzamen.