Elho
Pure Raindrop regenton
€199,95 €190,00
Elho
Pure Cone High 55cm
€144,95 €99,95

Elho Pure

Pure is een exclusieve productlijn van het merk Elho. de Pure collectie beschikt over een breed aanbod aan moderne, strakke en stijlvolle bloempotten voor zowel binnen als buiten. De pure bloempotten onderscheiden zich op alle vlakken! Een bloempot staat garant voor jarenlang gebruiksplezier aangezien ze van hoogwaardige materialen zijn gemaakt. Laat u de pot per ongeluk vallen? Geen probleem, de potten kunnen wel tegen een stootje. Tegelijkertijd zijn de bloempotten licht in gewicht en zijn sommige zelfs voorzien van (onzichtbare) easy-to-move wieltjes waarmee je de pot moeiteloos kan verplaatsen. De pure collectie is zowel UV- als vorstbestendig. Het verkleurt niet in de felle zon en je kunt jouw bloempot gerust buiten laten staan tot temperaturen van -40 graden! Bovenal zijn alle bloempotten van Elho gemaakt van gerecycled plastic en daarnaast zijn ze gemaakt van windenergie opgewekt met hun eigen windmolen! 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies je voor de klassieke, strakke kleuren als living black, warm grijs of wit? Of kies je toch voor een opvallende kleur als oker? Elho Pure heeft het allemaal!

Elho Pure round

De Elho Pure round bloempotten zijn misschien wel dé perfecte bloempotten voor binnen én buitengebruik. Deze bloempotten passen in ieder interieur. Tuindirect heeft diverse Pure round bloempotten in het assortiment: met en zonder wieltjes. Potten voor kleine en middelgrote planten en bomen. Voor iedere huis en thuis hebben wij een passende bloempot!

Elho Pure soft

Met de Pure soft collectie zijn de mogelijkheden eindeloos. Verrijk je interieur met een degelijke en stijlvolle Pure soft round high. Of creëer zelf een groene afscheiding met de Pure soft brick divider. Welke je ook kiest, het beschikt over alle voordelen die je kan wensen van een bloempot! De pure soft collectie heeft het helemaal! 

Elho Pure cone

Met een Pure cone bloempot zit je nooit fout. Deze bloempotten zijn ware eyecatchers. Dankzij de ronde vormgeving past een pure cone in ieder interieur! Pure cone's zijn verkrijgbaar in verschillende formaten waardoor je ze leuk kan combineren. Een Pure cone gaat jarenlang mee en door de tijdloze designs vervelen ze nooit!