Geen producten gevonden...

Elho Regentonnen

Waarom een regenton van Elho bestellen?

De duurzame regentonnen van Elho vallen goed in de smaak bij veel van onze klanten en wij begrijpen ook wel waarom! Elho onderscheidt zich met de bijzondere design tonnen; een regenton is niet langer een sta-in-de-weg meer, nee, de tonnen van Elho mogen gezien worden! Of je nou voor de opvallende en trendy Pure Raindrop kiest of voor de handige, strakke Green Basics regenton; je hebt gegarandeerd een ware blikvanger in de tuin. Bestel een regenton van Elho in de aanbieding bij Tuindirect! Welke regenton je ook besteld, ze zijn allemaal opgewekt met eigen windenergie, gemaakt van gerecyclede materialen. Elho heeft namelijk een eigen windmolen in de 'achtertuin' staan. Het eindproduct mag er zijn: een regenton die ontwikkeld is om heel lang van te kunnen profiteren en genieten.

Elho Green Basics regenton

Met deze gebruiksvriendelijke ton heb je jouw gehele tuin binnen no-time voorzien van water. De ton vult zich automatisch tijdens een regenbui. Overtollig water wordt automatisch afgevoerd. Deze Elho regenton heeft een royale inhoud van 200 liter, waardoor het ook geschikt is voor de middelgrote tuinen van 100 m². De Green Basics regenton heeft een prachtig design met strakke lijnen, is het ook nog eens voorzien van een plantenbak aan de bovenzijde! Je kunt de regenton dus opfleuren met kleurrijke bloemen of planten, of zelfs je eigen kruiden kweken.. Hoe leuk is dat!

De ton is voorzien van een kraan waar je het regenwater met gemak mee kan aftappen met bijvoorbeeld een emmer of met de bijpassende Elho Green Basics Gieter 10L. De regenton is Uv-bestendig waardoor deze ook in de felle zon geplaatst kan worden, zonder dat het gaat verkleuren. Ook is de ton vorstbestendig tot temperaturen van -20 graden Celsius. Het is mogelijk om een tuinslang aan te sluiten aan de kraan. Kortom, deze regenton is van alle gemakken voorzien!

Pure Raindrop regenton

Deze raindrop regenton van Elho mag met haar moderne en strakke design gezien worden. Het is een feestje om te tuinieren met deze trendy regenton in de vorm van een regendruppel! De regenton is van alle gemakken voorzien. Er wordt standaard een gieter meegeleverd welke met een handomdraai gevuld kan worden d.m.v. de tapkraan. De Pure Raindrop regenton biedt de mogelijkheid om een tuinslang aan te sluiten op de kraan. De ton is UV- en vorstbestendig. De Pure Raindrop neemt weinig ruimte in beslag, waardoor deze ook in de kleinere tuinen geplaatst kan worden. De ton beschikt over een inhoud van 70 liter, zodat je alle bloemen en planten in je border kan voorzien van gezond hemelwater!

 

Elho Pure Raindrop Regenton

 

Elho regenton aansluiten op de regenpijp

Het is relatief eenvoudig om de Elho regenton aan te sluiten. Zorg er ten allen tijde voor dat je zorgvuldig de meegeleverde gebruiksaanwijzing leest. Voordat je de ton aansluit is het noodzakelijk om een vulautomaat aan te schaffen, aangezien deze niet standaard wordt meegeleverd met de ton. In principe passen alle vulautomaten op de regenton. Belangrijk is om de diameter van de regenpijp te meten om te kijken welke automaat wel of niet past. Tuindirect heeft een breed assortiment aan vulautomaten. Een van de meest populaire vulautomaten is de SPEEDY vulautomaat. Groot voordeel van dit product is dat je eenvoudig een gat in de regenpijp kunt boren met de meegeleverde klopboor. Je hoeft dus niet, in tegenstelling tot de meeste andere vulautomaten, zelf een stuk uit de regenpijp te zagen. Met deze vulautomaat heb je de regenton binnen enkele ogenblikken geïnstalleerd! We raden aan om een vulautomaat met zomer- en winterstand te gebruiken. Je voorkomt hiermee vorstschade, door de automaat in de winter simpelweg dicht te 'schuiven'.

Bekijk ook eens ons assortiment met alle regenton toebehoren zoals bijvoorbeeld regentonvoeten, vulautomaten en kranen.