Elho Balkonbakken

Ga creatief om met jouw buitenruimte! Maak van jouw balkon, schutting of vensterbank een groene bloemenoase met een balkonbak van Elho. Alle balkonbakken zijn gemaakt van gerecycled plastic waardoor ze 100% recyclebaar zijn. De duurzame plantenbakken voor het balkon van Elho zijn met eigen windenergie in Nederland geproduceerd. Een bloembak aan de reling zorgt ervoor dat het uitzicht naar buiten een stuk aangenamer wordt! Niet alleen zorgen de bloemen voor mooie kleuren, de balkonbakken zijn ook nog eens in verschillende kleuren beschikbaar als bijvoorbeeld wit, blauw en groen.

Elho balkonbak Barcelona

De balkonbakken zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo hebben we balkonbakken die worden geleverd als een complete set, zoals de Barcelona all-in-1. Deze balkonbak heb je met één handomdraai gemonteerd aan de reling dankzij de meegeleverde bevestigingsclips. Bij de aanschaf van de all-in-1 heb je alleen nog plantjes nodig en je bent al klaar!

Wil je zelf alle macht hebben over de inrichting van het balkon? Creëer er dan op los met een losse balkonbak. We hebben kleine balkonbakken van 50-60 centimeter voor de kleinere balkons. Ook hebben we grote balkonbakken van 80-100 centimeter. Deze balkonbakken worden los geleverd. Maar hier heeft Elho een oplossing voor gevonden! Voor elke balkonbak is een bijpassende schotel en balkonhaak verkrijgbaar. 

Elho balkonbak kopen

Koop nu eenvoudig jouw nieuwe balkonbak online bij Tuindirect.com. Veelal geldt: vandaag besteld, morgen in huis!