Talen Tools

Thermometer digitaal binnen

€16,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Thermometer digitaal binnen

 

Deze digitale thermometer meet de temperatuur en de luchtvochtigheid, ook is de tijd op deze thermometer te zien. Van de temperatuur kan met ook de minimale en maximale temperatuur van de afgelopen periode zien. De temperatuur heeft als schaalverdeling Fahrenheit of Celsius. De thermometer meet van -20 tot +50 graden.

 

Gebruiksaanwijzing:


Plaats de batterij in de thermometer. De thermometer gaat automatisch aan. Bovenaan staat de tijd daaronder staat de temperatuur en daaronder de luchtvochtigheid. Voor het veranderen van de tijd en datum, houdt de ‘TIME’ knop 2 seconden in en gebruik de ‘UP’ knop voor het veranderen.
Hiermee kunt u het ook in 12 of 24 uur systeem veranderen. Voor het wisselen tussen Fahrenheit en Celcius schaalverdeling druk op de ‘C/F’ knop.
Met de ‘MIN/MAX’ knop kunt u zien wat de minimale en de maximale temperatuur/luchtigvochtigheid van de meetperiode is geweest. Door deze knop 2 seconden in te houden, worden de meetgegevens gewist en begint de digitale thermometer opnieuw met het meten van de minimale en maximale temperatuur.

Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available