Pokon

Terra d'Or Cacaodoppen 50L - 5.5kg

€14,95
€12,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Koop 36 voor €10,95 per stuk en bespaar 15%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Pokon Cacaodoppen 50 liter is een milieuvriendelijk natuurproduct en is geschikt als decoratieve bodembedekker in je border. Pokon Cacaodoppen is geschikt voor vrijwel alle grondsoorten en beplantingen. De natuurlijke bruine kleur geeft een verzorgend effect aan je tuin.

  • Bij een strooidikte van 3 à 4 cm is je tuin praktisch onkruidvrij. Als er toch onkruid ontstaat, is dit gemakkelijk te verwijderen doordat de wortels zwak zijn.
  • De cacaodoppen voorkomen uitdroging en zorgen voor een goede drainage en gaat plasvorming tegen bij wateroverlast. Daarnaast beschermen doppen de grond tegen zonlicht. De grond droogt hierdoor minder snel uit. Bovendien heerst onder de cacaodoppen een vochtig klimaat, dit bevordert het bodemleven.
  • Ook kunnen vaste planten en bollen met cacaodoppen worden beschermd tegen vorst, ze fungeren dan als een isolerende laag.
  • Verder weren Pokon Cacaodoppen slakken door de structuur van de doppen.


Samenstelling Pokon Cacaodoppen bestaat 100% uit natuurlijke bestanddelen. Het is gemaakt van cacaodoppen die overblijven na de verwerking van cacaobonen.

Gebruiksaanwijzing verwijder eerst het aanwezige onkruid. Strooi daarna een cacaodoppen laag van 3 à 4 cm. gelijkmatig uit over de grond. Besproei de cacaodoppen om wegwaaien te voorkomen. Na 6 weken krijgen de doppen een diepbruine kleur. Eventuele schimmelvorming hoort bij het natuurlijke verteringsproces en verdwijnt vanzelf. Over eventuele restanten kan het volgend jaar direct een nieuwe laag worden aangebracht. 

Eigenschappen

100% natuurlijke bestanddelen 

Gemaakt van cacaodoppen die overblijven na verwerking cacaobonen

Voorkomen uitdroging

Zorgen voor goede drainage 

Specificaties
  • Inhoud50 liter ca. 5,5 kg
  • EAN8711969006065
  • Artikel code2034