Campingaz

Electrische Koelbox Plus 36L - 12/230V

€169,95
€123,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Campingaz Electrische Koelbox Plus 36L - 12/230V

De actieve Powerbox® Plus 36L 12/230V-koeler werkt op een 12V-autostekker of een elektrisch stopcontact van 230 V (beide kabels meegeleverd). In combinatie met het hoogwaardige geïnjecteerde PU-schuim houdt de koeler de inhoud 19˚C lager dan de omgevingstemperatuur. De box is voorzien van een draaiknop met 4 modi, waarmee u het prestatie- en efficiëntieniveau kunt kiezen. De koeler kan worden uitgeschakeld door de draaiknop op 'OFF' te zetten zonder dat de stekker uit het stopcontact hoeft te worden getrokken. De verbeterde en zeer stille ventilator produceert maximaal 39 dB, zodat je 's nachts niet wakker wordt! Het snoer en de stekker kunnen eenvoudig worden losgemaakt en opgeborgen wanneer de koelbox niet in gebruik is.Voor minder lawaai van de ventilator kunt u de schakelaar ook in de 'NIGHT'-modus zetten. Voor een efficiënte, maar milieuvriendelijke werking kan de 'ECO'-modus worden gebruikt. De 'MAX'-modus is beschikbaar voor ultieme koelprestaties. De koeler is voorzien van een antimicrobiële binnenbekleding, een krachtige bescherming tegen schimmelvorming in de koeler, die de ontwikkeling van micro-organismen en onaangename geurtjes remt.

Dikke, hoogwaardige PU-isolatie

Testen tonen aan dat het verlies aan koeling 30 % langs de bovenkant en 30 % langs de onderkant plaatsvindt.De nieuwe modellen zijn voorzien van meer isolatie in het deksel (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) en de basis en minder in de zijwanden. Hierdoor zijn de buitenafmetingen kleiner, maar behoudt de koeler zijn inwendige capaciteit en prestaties. We maken gebruik van polyurethaan, het meest hoogwaardige isolatiemateriaal op de markt, wat de isolatie tot 30 % verbetert.

Antimicrobiële binnenzijde - Bestand tegen geurtjes, schimmel en meeldauw

Het antimicrobiële effect wordt verkregen door een additief dat in het plastic is gesmolten voordat het in de voering wordt gegoten. Dit betekent dat de antimicrobiële laag gedurende de hele levensduur van het product aanwezig zal zijn en na verloop van tijd niet door slijtage kan worden verwijderd of verzwakt.

- Bestand tegen schimmel- en meeldauwontwikkeling

- Verhindert de ontwikkeling van onaangename geurtjes

Vergrendeld en afgedicht

De koelbox is ontworpen met een lipje op het deksel dat perfect in de behuizing kan worden geklikt voor een veilige afdichting. Dankzij ons klik-en-vergrendelsysteem hoort u een geruststellende 'klik' wanneer u het deksel sluit, zodat u weet dat de koelbox goed is afgesloten!

Scharnierdeksels en brede dekselopening

De scharnierdeksels passen perfect in de behuizing, terwijl het handvat in de vorm van een beugel er perfect achter klikt. Dit maakt de koelbox compact voor gemakkelijk transport. De koelbox heeft een brede opening, waardoor het vullen snel en gemakkelijk is. Het deksel is in de perfecte hoek ontworpen zodat de koelbox niet kan kantelen, zelfs wanneer hij leeg is.

Productkenmerken:

  • Capaciteit: 36 l
  • Ruimte: 10 flessen van 1,5 l
  • Isolatie: PU
  • Isolerende prestaties (+/- 1 °C): 19 graden onder omgevingstemperatuur
  • Gewicht: 5,2 kg
  • Afmetingen (L x H x B): 56 x 41 x 35 cm

Eigenschappen

checkmark Dikke, hoogwaardige PU-isolatie

checkmark Werkt met een 12V-autostekker of een 230V-stopcontact

checkmark Ingebouwde transformator

checkmark Instelbare koelprestaties met vier modi

checkmark Vergrendelbaar deksel dat 'klikt' wanneer het vastzit

checkmark Antimicrobiële binnenbekleding

checkmark Met overkoepelende draagbeugel

checkmark Geassembleerd in Italië

Specificaties
  • Inhoud36L
  • EAN3138522119751
  • Artikel code2000037448