Swissinno Solutions

Mollenverjager SolarCat

€21,95
€19,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

SolarCat Solar Mollenverjager

De knaagdierenverjager op zonne-energie zendt geluidsgolven uit die mollen, woelmuizen, muizen en ratten verjaagt uit een gebied van ongeveer 650 vierkante meter. Het product is bijzonder geschikt voor gebruik in tuinen en op grasperken. Om de 40 seconden stuurt het toestel hoogfrequente tonen uit die knaagdieren interpreteren als een natuurlijk gevaarsignaal, waardoor ze het gebied verlaten en de zone vermijden. De knaagdierenverjager op zonne-energie wordt gevoed door een zonnecel die zonne-energie omzet in elektrische stroom die op zijn beurt wordt gebruikt om de ingebouwde accu's op te laden. Volledig opgeladen hebben de accu's voldoende vermogen om de verjager tijdens de nachtelijke uren te bedienen en een 24-uurs bescherming te waarborgen.

De knaagdierenverjager op zonne-energie stuurt het geluid in alle richtingen door de grond. Om de geluidverspreiding te maximaliseren mag het toestel niet worden geplaatst in de buurt van hindernissen zoals betonnen afsluitingen of funderingen. Voor het best mogelijke resultaat plaatst u een toestel om de 20 meter. De aard en de dichtheid van de grond hebben een invloed op de prestatie van het toestel. Controleer dus de ondergrond voor u een toestel installeert. Vaste aarde is de beste geluidoverbrenger. Bevroren aarde, geërrigeerde aarde of met water verzadigde aarde is niet geschikt.

Gebruiksaanwijzing

1) Graaf een put in de grond en plaats de punt van het toestel in de put. Gebruik geen hamer of teveel kracht bij het indrukken van de punt. Dit kan schade veroorzaken.
2) Maak een elektrische verbinding tussen het bovendeel en de buis. Gebruik hiervoor de meegeleverde elektrische stekker.
3) Maak het bovendeel van het toestel vast aan de buis zoals op de afbeelding aangegeven. Zorg ervoor dat het toestel niet te diep is gepland. Er kan dan water in de buis lopen. De knaagdierenverjager op zonne-energie moet worden geplaatst op een plek waar de zonnecel maximaal aan zonlicht wordt blootgesteld zodat dat accu's zo volledig mogelijk kunnen worden opgeladen. Eens geplaatst kan de verjager 2 dagen nodig hebben om volledig operationeel te zijn.

Eigenschappen

checkmark Verjaagt mollen, woelmuizen, muizen en ratten uit een gebied van ongeveer 650 vierkante meter

checkmark Op zonne-energie

Specificaties
  • Inhoud1 mollenverjager
  • Geschikt voorMollen
  • EAN7640104977049
  • Artikel code4803408