Smartwares

Schakelset voor buitengebruik - SH4-99650

€20,95
€16,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
1 á 2 werkdagen
Product informatie

Smartwares Schakelset voor buitengebruik - SH4-99650

De Smartwares SH4-99650 Buiten Schakelaarset zorgt ervoor dat je je tuinverlichting en andere tuinapparatuur eenvoudig aan- en uit kunt schakelen met de meegeleverde afstandsbediening. De set bestaat uit twee buitenschakelaars en een afstandsbediening waarmee je de schakelaars individueel van elkaar of gelijktijdig kunt bedienen. 

Bedien eenvoudig je apparaten

De Smartwares Schakelaarset maakt het mogelijk om je buitenverlichting of vijverpomp eenvoudig te bedienen terwijl je zelf binnen bent. Gebruik de meegeleverde afstandsbediening om eenvoudig de aangesloten apparaten te bedienen vanuit je lounge set of binnen. De set bestaat uit een afstandsbediening en twee buitenschakelaars waardoor je twee apparaten kunt bedienen. De schakelaars zijn met een IP44 beschermingswaarde geschikt voor buitengebruik en hebben een maximale capaciteit van 1000 W per stuk.

Plug & Play

De schakelaarset is heel eenvoudig te installeren. Plaats de buitenschakelaars in een stopcontact en plug vervolgens een apparaat in de schakelaar. Druk op de knop van de schakelaar en selecteer één van de vier knoppen op de afstandsbediening om de schakelaar aan de afstandsbediening te verbinden. Daarnaast is de afstandsbediening uitgerust met een master knop waarmee je alle verbonden schakelaars in één keer aan- of uitzet.

Maak van je huis een smart home

Smartwares geeft jou de mogelijkheid om eenvoudig je eigen smart home te creëren. De schakelaarset is los te gebruiken maar kan ook gekoppeld worden aan de Smartwares Smart Switch, dit is de sleutel tot je eigen smart home. De Smart Switch maakt het mogelijk om alle Smartwares Smarthome Basic producten te bedienen met een gratis app, waardoor je zelfs als je niet thuis bent je lampen en apparaten kunt bedienen. Het bieden van gemak en een veilig, comfortabel en energiezuinig huis is de kern van een smart home. Geen ingewikkelde installatieprocedures of peperdure systemen. Het enige wat je nodig hebt voor je eigen smart home is een plug & play slimme schakelaar met een intuïtieve app. Daarnaast is de Smart Switch compatibel met Amazon Alexa zodat je zelfs met voice control je smart home kunt aansturen.

Eigenschappen

checkmark De schakelaarset geeft je de mogelijkheid om je buitenverlichting en andere apparaten te bedienen met een afstandsbediening

checkmark Plug de gewenste apparaten in de schakelaar link ze aan de afstandsbediening

checkmark Bedien je buitenapparatuur vanuit je lounge set of vanuit binnen

checkmark Iedere schakelaar heeft een maximale capaciteit van 1000 Watt per schakelaar

checkmark Breid je smarthome uit met de Smart Switch en bedien alle Smarthome Basic producten met de app

Specificaties
  • Inhoud2x buitenschakelaar, afstandsbediening, batterij afstandsbediening, handleiding
  • EAN8711658430379
  • Artikel codeSH4-99650