Roundup

Kant en Klaar 2.5L Navulverpakking

€21,95
€19,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
1 - 3 werkdagen
Product informatie

Kant en Klaar 2.5L Navulverpakking

LET OP: Dit product mag niet meer verkocht worden in België, geplaatste orders zullen worden geannuleerd en gecrediteerd!

Deze onkruidbestrijder is klaar voor gebruik. Wel moet u een drukspruit of oude fles hebben. Wij hebben tevens drukspuiten te koop! (LINK)
Het middel is bedoeld voor pleksgewijze toepassing op het aanwezig onkruid op permanent onbeteeld terrein in beplanting. Roundup bestrijd de meeste éénjarige en overblijvende onkruiden. Mossen en paardestaart worden niet bestreden. Deze onkruidbestrijder wordt door de bladeren opgenomen en naar de wortels getransporteerd. Het wordt na conctact met de grond snel geinactiveerd en afgebroken. Spuit bij groeizaam en droog weer. Regen binnen 6 uur na bespuiting kan de werking nadelig beinvloeden. 24 uur na toepassing zijn de eerste effecten waarneembaar.

Toepassing
De onkruiden licht bevochtigen; afdruipen moet worden voorkomen; maximum 25ml vloeistof per m²  te bestrijden onkruid. Planten, bomen, struiken enz. die rechtstreeks of na overwaaien met het middel in contact komen worden gedood of beschadigd. Werk dus nauwkeurig en spijt alleen op de bladeren van het te bestrijden onkruiden. Spuit bij windstil weer en voorkom overwaaien. NIET OP SIERPLANTEN EN GAZONS TOEPASSEN

Voorzorgsmaatregelen
Middel en oplossingen ervan niet opslaan of laten overstaan in gegalvaniseerde of metalen tanks, omdat daardoor een zeer brandbaar gas kan ontstaan (niet roken!) Volg gebruiksaanwijzing om gevaar voor mens en milieu te voorkomen.

Eigenschappen

checkmark Totale onkruidbestrijding met systemische werking

checkmark Gebruiksklare formule

checkmark Bestrijding tot in de wortels

checkmark Eerste effecten zichtbaar binnen 48 uur

Specificaties
  • Inhoud2,5 liter
  • Geschikt voorOnkruid
  • Werkzame stof7,2 g/l Glyfosaat
  • EAN8711349125508
  • Artikel codeRUP.5015