Wildlife Garden

Multifeeder Voederschuur Rood - WG221

€57,95
€54,95
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Wildlife Garden Multifeeder Voederschuur Rood - WG221

Dit grote voederhuis, beter om te zeggen voederschuur, geeft de mogelijkheid om verschillende soorten voer in grotere hoeveelheden aan te bieden. Tevens biedt deze voederschuur ruimte aan vele vogeltjes tegelijk, dus het kan druk worden! Daar waar tuinvogels zijn, lokken ze andere tuinvogels, dus voor je het weet is het spitsuur... de hele dag dan wel. Dit luxe voederschuur van Wildlife Garden heeft een eigentijds, typisch Zweeds, ontwerp in de vorm van een ouderwetse 'barn' (schuur). 

De voederschuur hoeft niet om de haverklap te worden bijgevuld omdat het grote voerderreservoirs heeft. Als er dan uiteindelijk bijgevuld moet worden kan het dak met een handomdraai worden verwijderd zodat je overal goed bij kunt. Zo kun je de voederschuur ook makkelijk schoonmaken, waardoor de kans op schimmels of bacteriën klein blijft. 


De voederschuur is zo gemaakt dat het juist voor kleine tuinvogels makkelijk is om erop /erbij / er in te komen, maar grotere vogels als de kraai of duif juist niet. Regent of sneeuwt het? Geen probleem, de vogels kunnen ook onderdak eten. 't Is toch net echt?

Met de voederschuur rood van Wildlife Garden heb je iets bijzonders in de tuin. Veel spektakel en natuurlijk ook gewoon buitengewoon nuttig. 

Let op: exclusief paal


Eigenschappen

checkmark Degelijk gebouwd

checkmark Bijzonder ontwerp

checkmark Plaats voor vele vogeltjes tegelijk

checkmark Plek voor wel 5 liter voer

checkmark Geschikt voor alle soorten mezen en kleinere vogels

Specificaties
  • InhoudMultifeeder Voederschuur Rood
  • Afmetingen321 x 250 x 215 mm
  • MateriaalHout uit ecologische bossen
  • KleurRood
  • EAN7350054760225
  • Artikel nummerWG221