KB Home Defense

Muizen- & Rattenverjager 60 m²

€17,95
€16,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

KB Home Defense Muizen- & Rattenverjager 60 m²

Muizen en ratten wil je liever niet in huis hebben. De KB Home Defense Muizen- en Rattenverjager is een product dat je kunt gebruiken om een plaag te verhelpen.

KB Muizen- & Rattenverjager beschermt jouw huis tegen overlast van muizen en ratten. Deze unieke geluidstechnologie heeft een zeer hoge geluidfrequentie (trillingen) die onhoorbaar is voor de mens, maar die zeer vervelend wordt ervaren door knaagdieren. Muizen en ratten zullen de ruimte snel vermijden. Zodra het apparaat is aangesloten werkt het direct 24 uur per dag met een bereik tot 60 m2 (1 kamer). Ultrasoon geluid gaat niet door vast materiaal heen, zoals muren, plafonds, vloeren en meubilair. De geluidsgolven hebben variërende intervallen en de frequenties fluctueren continu. Dit voorkomt dat muizen en ratten resistent worden en het apparaat blijvend effectief is. Het apparaat bevat geen chemicaliën, is veilig in gebruik en veilig voor kinderen en huisdieren.

Snel resultaat

De eerste resultaten zijn doorgaans zichtbaar binnen 10 á 12 dagen. Tijdens deze periode is elke plotselinge toename van (zichtbare) knaagdieractiviteit niet ongebruikelijk. De ultrasone geluiden zorgen ervoor dat muizen en ratten gaan vluchten en elders permanent onderdak gaan zoeken. Naast het gebruik van deze elektronische verjager zal het inzetten van muizen- en rattenvallen of vangkooien het effect vergroten. Na 21 dagen zijn de resultaten optimaal.

Eigenschappen

checkmark Ultrasoon

checkmark Veilig voor kinderen en huisdieren

checkmark Bereik van 60 m²

Specificaties
  • InhoudMuizen- en rattenverjager
  • EAN3121970180381
  • Artikel codeHDULT60