KB Home Defense

Muizen- & Rattenverjager 130 m²

€21,95
€20,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

KB Home Defense Muizen- & Rattenverjager 130 m²

Muizen en ratten wil je liever niet in huis hebben. De KB Home Defense Muizen- en Rattenverjager is een product dat je kunt gebruiken om een plaag te verhelpen.

Deze muizen- en rattenverjager werkt door middel van elektromagnetische pulsen. Het apparaat zendt een elektromagnetisch veld uit die via de stroomkabels door het hele huis verspreid wordt. De pulserende, wisselende vibraties met veranderende frequenties voorkomen dat muizen en ratten de ruimtes in de muren en plafonds gebruiken om zichzelf te verplaatsen. Op deze manier worden knaagdieren in de omliggende ruimtes verjaagd. Zodra het apparaat is aangesloten werkt het direct 24 uur per dag met een bereik tot 130 m2. Het apparaat bevat geen chemicaliën, is veilig in gebruik en veilig voor kinderen en huisdieren.

Snel resultaat

De eerste resultaten zijn doorgaans zichtbaar binnen 10 á 12 dagen. Tijdens deze periode is elke plotselinge toename van (zichtbare) knaagdieractiviteit niet ongebruikelijk. De ultrasone geluiden zorgen ervoor dat muizen en ratten gaan vluchten en elders permanent onderdak gaan zoeken. Naast het gebruik van deze elektronische verjager zal het inzetten van muizen- en rattenvallen of vangkooien het effect vergroten. Na 21 dagen zijn de resultaten optimaal.

Eigenschappen

checkmark Elektromagnetisch

checkmark Veilig voor kinderen en huisdieren

checkmark Bereik van 130 m²

Specificaties
  • InhoudMuizen- en rattenverjager
  • EAN3121970180404
  • Artikel codeHDULT130