KB Home Defense

Muizen Pasta met Lokstation 2 stuks

€11,95
€10,95
Momenteel niet leverbaar
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

KB Home Defense Muizen Pasta met Lokstation 2 stuks

Je hoort gekrabbel in huis en/of je hebt muizenkeutels zien liggen. Of heb je een muis op heterdaad betrapt? Kom in actie met KB Muizen Pasta Magik Paste.

Geschikt voor alle ruimtes

KB Muizen Pasta is een zeer aantrekkelijk lokaas voor het bestrijden van huismuizen in zowel droge ruimtes (denk aan de zolder, vloeren, plafonds en garages) als in vochtige ruimtes (kelders en magazijnen).

Doodt muizen binnen 24 uur

Eet een muis van het pasta lokaas, dan is hij binnen 24 uur dood. Eénmalige consumptie is dus al dodelijk. Waarschijnlijk vind je binnen 3 dagen de eerste dode muizen, afhankelijk wanneer ze zijn gestart met het eten van KB Muizen Pasta. In de meeste gevallen zal de muizenbestrijding binnen 10 dagen voltooid zijn.

De Magik Paste lokdoos

Elke kant-en-klare lokdoos bevat een zakje met 10gram pasta. Je hoeft er dus niet met je handen aan te zitten. Dat is een veilig idee. Eén lokdoos is voldoende voor het bestrijden van 70 muizen. Het aantal lokdozen dat je nodig hebt, is afhankelijk van de te behandelen oppervlakte en de omvang van de plaag. De muizen eten door het zakje heen. De werkzame stof van de pasta is alfachloralose.

Eigenschappen

checkmark Geschikt voor alle ruimtes

checkmark Doodt muizen binnen 24 uur

checkmark 2 kant-en-klare gesloten lokdozen

checkmark 1 lokdoos voldoende voor 70 muizen

checkmark Veilig in gebruik

Specificaties
  • InhoudMuizen Pasta met Lokstation 2 stuks
  • EAN8711969029620
  • Artikel codePOK.7305