Solabiol

Mierenlokdoos 2 st/pak

€6,90
€5,75
Levertijd: Voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Solabiol Mierenlokdoos 2 st/pak

De mierenlokdoos bestaat voor 100% uit natuurlijke actieve stoffen. De mierenlokdoos is bestemd voor de bestrijding van mieren en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. 

Hoe werkt het?

Steek voorzichtig door het geperforeerde gedeelte aan de zijkant van het lokdoosje met een spits voorwerp (schaar, schroevendraaier enz.), om entree-/ uitgangopeningen voor de mieren te creëren. 
Plaats de lokdoos op plekken waar veel mieren worden waargenomen, bijv. op een zogenaamde ‘mierenstraat’. Laat de lokdoos tenminste 1 week op dezelfde plaats staan. De mieren zullen het lokmiddel meenemen naar het nest. Wanneer de werkzaamheid na enkele weken terugloopt en er nog steeds mieren worden waargenomen, dan is het tijd om de lokdoos te vervangen. De bestrijding is meestal voltooid in 6-8 weken. De lokdoos pas verwijderen wanneer er geen mieren meer worden waargenomen.

Dosering

Bij kleine plaag 1 lokdoos per 12 m2 toepassen en bij grote plaag 2 lokdozen per 12 m2. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk additioneel voedsel beschikbaar te zijn. Bij aanhoudende problemen een professionele plaagdierbestrijder raadplegen.

Eigenschappen

checkmark Bestrijdt het hele nest

checkmark Gebruiksklaar

checkmark Voor binnen en buiten

checkmark Twee stuks

Specificaties
  • Inhoud2 mierenlokdozen
  • Beste toepassingsperiodemaart t/m september
  • EAN8712171018495
  • Artikel code1060401