Luxan

Primstar 40 ml

€18,95
Levertijd: Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 4,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Graag betalen na ontvangst? Dat kan!
Product informatie

Luxan primstar 40 ml
Tegen onkruiden in weide en gazon.

Primstar® is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen met name kleefkruid, vogelmuur, echte kamile, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring. Het middel kan worden gebruikt in pas ingezaaid grasland (weides en gazons) vanaf het 3de bladstadium. Daarnaast is het ook prima inzetbaar in volgroeide gazons en in een bestaand weiland. De werking van Primstar® tegen ereprijs-soorten en akkerviooltje is onvoldoende.

Gehalte SE-emulgeerbaar suspensie op basis van 100 g/L (10,1%) fluroxypyr MHE + 2,5 g/l (0,25%) florasulam.

PAS INGEZAAID GRASLAND, ter bestrijding van eenjarige tweezaadlobbige onkruiden. De toepassing dient plaats te vinden vanaf het 3de bladstadium van het gewas.

BESTAAND WEILAND, ter bestrijding van eenjarige tweezaadlobbige onkruiden. De toepassing dient bij voorkeur plaats te vinden in het voorjaar, of gedurende de rest van het groeiseizoen op opnieuw uitgelopen planten na een maaibeurt.

GAZONS EN OVERIGE GRASVELDEN, te bestrijding van eenjarige tweezaadlobbige onkruiden. De toepassing dient bij voorkeur in het voorjaar in het voorjaar plaats te vinden, of gedurende de rest van het groeiseizoen op opnieuw uitgelopen planten na een maaibeurt.

ATTENTIE

Niet overdoseren en geen gieter gebruiken om schade aan het gras, te voorkomen. Voor een goede opname van het middel een week voor en na de toepassing het gazon niet maaien. 's Avonds toepassen bij droog, groeizaam en windstil weer. Spuit met een grove spuitdruppel en voorkom overwaaien naar planten in de border. Niet spuiten als zich onder het te behandelen oppervlak wortels van bomen en struiken bevinden, omdat anders schade kan optreden. Direct na de toepassing het spuittoestel grondig reinigen om schade bij vervolgbespuitingen te voorkomen.

WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHIRFT

Toegestaan is uitsluitend het begruik als onkruidbestrijdingsmiddel in: A. Weilanden: pas ingezaaid grasland en bestaand weiland B. Gazons en overige grasvelden

Eigenschappen

checkmark Breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen met name kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring

checkmark Prima inzetbaar in volgroeide gazons en in een bestaand weiland

Specificaties
  • Inhoud40 ml
  • Geschikt voor200m²
  • Beste toepassingsperiode-
  • StrooiadviesPas ingezaaid 10 ml per 5 liter water voor 100 m²
  • StrooiadviesGazons 19 ml per 5 liter water voor 100 m²
  • EAN8711957002130
  • Artikel code1060590