Luxan Insectenlijm 500 gram
Uw winkelwagen:
Totaal
Luxan
Luxan Insectenlijm 500 gram
€17,45
Levertijd: Voor 17:00 besteld, volgende werkdag thuis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis

Luxan Insectenlijm 500 gram

Luxan Insectenlijm is volledig samengesteld uit natuurlijke componenten en voorkomt dat insecten via de stam omhoog kunnen kruipen. Luxan Insectenlijm werkt o.a. tegen mieren (die luizenkolonies verzorgen en uitbreiden), rupsen mineermot, wintervlinders en andere kruipende insecten. Het middel kan direct op de stam worden aangebracht, maar het kan ook worden ingezet om lijmbanden van een nieuwe kleefkraag te voorzien. Luxan Insectenlijm is niet in water oplosbaar en dus regenvast. Toepassing kan het gehele jaar plaatsvinden, de beste periode is echter in september/oktober. Enkel kruipende insecten worden bestreden, nuttige insecten worden niet door de lijm aangetrokken en kunnen wegvliegen als ze op de lijm zouden landen. Het middel heeft geen enkele schadelijke uitwerking op de bomen waarop het toegepast wordt.

Voldoende voor: 12-16 meter stam (500 gram)
Dosering: Luxan insectenlijm in een strook van 8-10 cm breed aanbrengen rond de stam. Verbruik afhankelijk van de ondergrond:
270 - 280 g/m² papier (hergebruik lijmbanden)
280 - 350 g/m² gladde stam
350 - 450 g/m² ruwe stam

GEBRUIKSAANWIJZIGING
Het middel dient met een kwast op te worden gebracht. De stam goed insmeren en indien de boom ondersteund wordt door boompalen, deze eveneens insmeren. De beste hoogte om het middel aan te brengen is 80-100 cm vanaf de grond.

ATTENTIE Het lijmoppervlak voor gebruik oproeren waardoor de lijm vloeibaar wordt en eenvoudig kan worden opgebracht.

No specifications available

No reviews available

No pros available