Luxan houtinsecticide-P 500 ml
Uw winkelwagen:
Totaal
Luxan

Luxan houtinsecticide-P 500 ml

€10,95
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Standaard € 6,95 verzendkosten in NL
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Luxan houtinsecticide-P 500 ml

Luxan Houtinsecticide-P NW verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting. Het houtwerk eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Dit moet droog geschieden. Bij aantasting van de huisboktor is het gewenst eerst de boorgangen open te steken en het boormeel zoveel mogelijk uit te borstelen. Boormeel en afvalhout moeten worden verwijderd en bij voorkeur verbrand. Alvorens het hout met dit middel te behandelen eerst aanwezige beits, verf of waslagen verwijderen. Voor het verduurzamen dient het hout alle benodigde bewerkingen te hebben ondergaan, zoals boren, kepen, e.d. Het middel dient in onverdunde vorm te worden aangebracht.

GEBRUIKSAANWIJZIGING
CURATIEVE TOEPASSING
Op het te behandelen oppervlak tenminste 200 gram per m² ( dit is ca. 250 ml per m² ) van het middel opbrengen d.m.v. bespuiten onder lage druk met grove druppel. De vereiste hoeveelheid zo nodig in meer dan één bewerking opbrengen, zodanig dat per bewerking de vloeistof juist niet afdruipt. Voor het bestrijden van de grote houtworm (Xestobium rufovillosum) moet het houtwerk plaatselijk onder druk worden geïnjecteerd.

Waarschuwing: Niet toepassen op plaatsen die toegankelijk zijn voor kinderen van 0 á 4 jaar. Dit middel is gevaarlijk voor vissen en andere waterorganismen; voorkom verontreiniging van oppervlaktewater.

ATTENTIE Het verdient aanbeveling periodiek en in elk geval ca. 1 jaar na de toepassing te controleren of de behandeling afdoende is geweest. Wordt weer boormeel aangetroffen dan het hout, eventueel plaatselijk, opnieuw met dit middel behandelen.

Voldoende voor:
-2 m² ( 500 ml verpakking ) 
-4 m² ( 1 Liter verpakking )

Eigenschappen

Verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten

 

Specificaties
  • Inhoud500 ml
  • Geschikt voor2 m²
  • Werkzame stofPermethrin
  • EAN8711957002031
  • Artikel code1060276